Vernisáž fotografií:
Křest mé knihy pohádek
15. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
21.10.2014 16:23
Děkuji vám všem za návštěvu vernisáže a milé komentáře. Jsou šlehačkou na Třešničce na dortu a moc mě potěšily!
Jaroslava Handlová
21.10.2014 11:03
Danuš, přicházím sice až týden po vernisáži, ale přesto jsem okouzlena. Křest knihy papírovými kvítky jsem ještě neviděla. Líbivé ilustrace hezky dotvářejí pohádkový svět, do kterého jsi nás zde uvedla. (Lituji, že nemám vnoučata - určitě bych jim ráda četla, jako kdysi dávno dětem). Díky a gratuluji.
Miluše Převrátilová
17.10.2014 10:55
Blahopřeji Vám, pracovala jsem v nakladatelství a tak si dovedu představit náročnou cestu od rukopisu až po vydání knížky včetně křtu, ale to už byla třešnička na dortu :-)
Marie Bartošová
16.10.2014 12:51
Obdivuji každého, kdo umí vládnout slovem (smysluplným).
Znám královéhradeckou knihovnu. Líbí se mi fotky, které vystihují to závěrečné napětí a očekávání těsně před "událostí" ( znám důvěrně z vernisáží mých výstav, i tu radost, když se dílo podaří ). Mám ráda knihy. Mám ráda pohádky. Co víc dodat? Gratuluji!
Růžena Antlová
16.10.2014 08:09
Knížky a hudba jsou přátelé kteří tě nikdy neopustí -citace z tvé knihy pohádek které jsem přečetla na jeden zátah.
Dana Kolářová
15.10.2014 20:24
Děkuji vám všem za milá slova chvály, mám radost a jsem dojatá. Přeji ván hezké a příjemné dny.
Dana Kolářová
15.10.2014 20:23
Pro Janičku a další zájemce uvádím adresu, kde se dá kniha objednat. http://www.stahuj-knihy.cz/stahujknihy/eshop/0/3/5/723-Kolarova-Danuse-Pohadky-pro-Adelku
Dana Kolářová
15.10.2014 20:22
Děkuji vám všem za milá slova chvály, mám radost a jsem dojatá. Přeji ván hezké a příjemné dny.
Marie Novotná
15.10.2014 14:23
Gratuluji a obdivuji.Měla jsem možnost být nějaký čas v tiskárně , slyšela a viděla jsem hodně o knihách.Nikdy jsem si to neuměla představit,kolik času a práce to obnáší.A ještě více času,vymýšlení,ladění a starostí je potřeba,než se do tiskárny dostane.Je to běh na dlouhou trať ,ale ten cíl stojí za to.Radost pro všechny.Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA