Moje vernisáž fotografií:
O Marcele a pro Marcelu
14. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
31.10.2014 10:15
Ano, toto je vernisáž podle mého gusta. Nápad vybočující z řady a ještě provedený z lásky k sestře. Nejvíc se mi líbí kočky. Kdybych mohla mít doma zvířátko, byla by to rozhodně kočka. Krásné a fandím vám oběma!
Olga Štolbová
27.10.2014 09:45
Toto je vlastně vernisáž z lásky a já jako "kočkomilka", také oceňuji lásku Tvé sestry ke kočkám. Její kočičky jsou úúúžasné. *****
Marie Bartošová
16.10.2014 13:54
Takové vyjádření sourozenecké lásky je hřejivé a potěšující, zvlášť ve světě, kde se přestávají ctít rodinné vazby a tradiční hodnoty vůbec. Snad přece jen necitelnost, arogance a nesnášenlivost nezvítězí nad láskou, tolerancí a porozuměním, když jsou mezi námi takoví lidé, jako je paní Zuzana. Mne obdarovává téměř denně svými básněmi, ráda čtu i její komentáře. Dnes předvedla, že umí emoce vzbudit i jako fotoreportérka.
Marie Novotná
15.10.2014 17:56
Je vidět,že máte hodně společného,skromnost a nadání je toho důkazem.
Soňa Prachfeldová
15.10.2014 13:19
Krásná práce, obdivuji keramická dílka , Vaše sestra je umělkyně s velkým citem, je vidět, že máte obě nadání od Boha.
Olga Štolbová
14.10.2014 22:08
Zuzko, krásné vyznání lásky, možná ani Tvá sestra nevěděla, že si jí vážíš, že ji obdivuješ. Díky, žes to napsala a teď už ji obdivujeme i my. Její keramika a zvláště kočičky, mě uchvátily. *****
Jiří Libánský
14.10.2014 20:55
Mám v kuchyni na zdi od Marcely šest různých keramických koček. Jsou kouzelné. Takové krásné a pohodové věci může dělat jen krásný a pohodový člověk. Marcela je všestranně umělecky nadaná, ale opravdu neobyčejně skromná.
Hana Rypáčková
14.10.2014 20:36
A tím máme radost i my.Práce jsou opravdu hezké .Láska ke kočičce je vidět, stála modelkou?
Eva Balúchová
14.10.2014 19:07
Vernisáž pro paní Marcelu se Vám vydařila,určitě ji potěšila tak jako nás.
Já jsem začala chodit na keramiku téměř v 60 a moc mě to bavilo.Všechny známé jsem obdarovala výrobky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA