Pečujte o svou imunitu
v Termálních lázních Velké Losiny
13. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
12.4.2015 03:46
Každá hodina pohybu, správné výživy a relaxace je organizmu člověka prospěšná a měli bychom vítat každou možnost se na chvilku sobě věnovat a investovat do toho i nějaké finance. Naše tělo i duše nám budou za to vděčné. Když je někdo vzteklý pesimista, bude i v lázních a co je relaxace a pohoda nepozná. Pro toho jsou to vyhozené peníze.
František Polášek
9.4.2015 12:54
Týdenní nebo víkendové pobyty v lázních jsou vyhazováním peněz. Organizmus se jen rozbouří a po návratu z lázní je člověkovi hůř než tam jel. Jsou s tím špatné zkušenosti. Kdo si myslí že mu to pomůže ať tam jede.
http://www.vzp.cz/o-nas/aktuality/lazne-na-pojistovnu-jsou-zase-ctyrtydenni-castejsi-ale-nebudou
Klinicky je prokázáno, že organismus člověka reaguje na lázeňskou léčbu určitou odpovědí, jež má zpravidla tři fáze. Odpověď organismu na zatížení balneoterapií trvá zpravidla 18 až 21 dnů. Pacient prochází fázemi adaptace na stresové podněty balneoterapie, jejich přechodu do habituace, kdy se ekonomizují a upevňují reflexní odpovědi na stresovou balneoterapeutickou zátěž a odpovědi organismu se dostávají na vyšší řídící a regulační úroveň dějů v centrálním nervovém systému, autonomním nervovém systému, systému imunity, endokrinního a humorálního řízení, včetně aktivace motorického a kardiovaskulárního systému. U těžších onemocnění se mírně prodlužuje jak druhá, tak třetí fáze, proto je zde navržena délka léčení 28 dnů,“
Květoslava HOUDKOVÁ
31.10.2014 05:04
Velké Losiny byly pro mne lákavé - tak jsem si zajistila několik dní pobytu od mojí oblíbené CK. Též jsem si prohlédla areál lázní, pro mé problémy uvažuji v r.2015. Chci však pouze ubyt. a procedury = bez stravování. Zjistila jsem totiž, že je v městečku je super jídelna (nízké ceny, velké porce), možnost nákupu potravin (Coop) atd. Hradit si drahé stravování v lázních považuji za zbytečné. Tím se lázeňský pobyt stane pro mne finančně únosný. A potvrzuji, že okolí pro výlety je opravdu nádherné - mám mnoho prospektů - co jsem nestihla, navštívím příště a už bude v provozu i venkovní termální bazén - těším se !
Svatava Páleníková
13.10.2014 16:07
Také doporučuji, obdržela jsem od dětí poukaz k narozeninám. Bylo tam moc pěkně, nejen v lázních smaotných, ale i na výletech po okolí. Nádhera.
Radovan Cakl
13.10.2014 13:46
Také zdravím, zkušenost s manželkou máme velmi dobrou. Od r.2008 jsme jezdili do Rapotína, kde jsme byli 1 až 2x ročně ubytovaní v RK Losinka. Můžeme doporučit ubytování i stravování. Je však dobré si pobyt rezervovat předem. Do lázní jsme docházeli jen do krytého termálního bazénu. Loni jsme si vyjednali v lázních ambulantní lázeňskou léčbu na poukaz, jako na rehabilitaci. Protože jsem zjistil, že mi termální siřičitá voda dělá dobře na polyneuropatii, tak letos na přelomu dubna a května jsme si zaplatili na 3 týdny PLP. Bydleli jsme v Šárce a všechny procedury včetně stravování a bazénu jsme měli, k naší spokojenosti, pod jednou střechou. Sledujte jejich stránky, mívají i akční ceny.Příští rok má být už v provozu asi 400m od Šárky aquapark s termální léčivou vodou. Takže palec nahoru, doporučujeme.
Renata Zadražilová
13.10.2014 12:48
Dobrý den, máte někdo nějaké zkušenosti z těchto lázní? Rádi bychom se do těchto míst podívali a zvažujeme právě pobýt pár dní v těchto lázních.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA