Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"

Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"

13. 10. 2014
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ingrid Skopcová
Moc hezky napsané. Povedlo se. Je zajímavé při cestování po té naší krásné zemičce číst názvy obcí. Přemýšlím vždycky jak který název vznikl.
Eva Kulíková
Taky mě baví při toulkách po naší zemičce sledovat názvy našich vesnic - a vyslovuji je nahlas! Skvělý nápad!!
Květa Richterová
Ali, máš moc hezké fotky a krásně jsi to napsala!!!
Jana Sojková
Opravdu moc zajímavé téma. Od nás kousek je vesnička s názvem NOVÝ SVĚT.
Miroslav Sojka
Moc pěkné a zajímavé, k tomu moc pěkné fotky.
Lenka Pokorná
Co takhle uspořádání: Veselí Milence z Řiťky.... :o) Pelechy přes Šukačku do Hrobu :o))) tedy na Onen Svět!!! Jak jsou ti Češi nápadití a Alenka vynalézavá!
Alena Tollarová
Kdo ví, možná tam na konci týdne skončím ... :)
josef vohráblík
:)
Josef Tlustý
Náhoda, přehmat a překlik a jeden najednou objeví i60 a vernisáž. Dětičky, květinky, krajinky - hezké, milé ale okoukané. Alence se povedl originální nápad který vtipně rozvinula. Je to asi správná "bába", chtěl bych ji poznat.
Olga Štolbová
Řitka je také hezké jméno pro vesnici a je tam opravdu hezky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%