Moje vernisáž: Naše
zlatíčka, milujeme je!
13. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
13.10.2014 17:36
Je zajímavé, když se babička převtělí do svého vnuka, ale je to její pohled :-) Snímky jsou pěkně ostré a blesk nevytváří červené oči, tak je vše v pořádku. Děti jsou všude krásné a zvláště ty naše. Naaranžované knihy mi nevadily, to je efekt babičky 8-) Časem tu těžkou literaturu také přečtou.
Alena Vávrová
13.10.2014 12:40
Šťastné děti - zde vnoučátka - jsou vděčný a krásný námět - k tomu krásné prostředí, nápadité zpracování textu a další pěkná vernisáž je na světě.
Zdeňka Vítková
13.10.2014 12:23
Hezky napsané a krásná vnoučata.Dětské oči říkají, jsme šťastné a tak to má být.
Soňa Prachfeldová
13.10.2014 09:22
Moc se mi líbí Vaše vernisáž i s průvodním slovem vnuka, děti jsou stejně nejkrásnější ve skutečnosti i na fotkách v jejich přirozenosti, jste šťastná žena paní Vando !
Zuzana Pivcová
13.10.2014 09:17
To byl moc šikovný nápad, zpracovat prezentaci jako pojetí dětskýma očima. A fotky jsou pestré a samozřejmě roztomilé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA