Kdo si hraje, nezlobí aneb
Bertíkovo království hraček
12. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Novotná
7.11.2014 21:19
Zdravím Váspí. Mužíková, ale musím Vás zklamat. Ten obrázek jsem k tomu článku nedala, a také můj Beník takhle nevypadal. Byl to čivava. Vložím jsem ještě pokračování Jak to vidím já2 i s jeho fotkou, ale bohužel mě tento pejsek již opustil...a mám teď doma už nového darebáka..
Alena Vávrová
12.10.2014 21:10
Evi, článek jsem si ráno četla s vnučkami, už viděly i video s Bertíkem a moc se nám to vyprávění líbilo. Mají již druhý týden malého psího "brášku", Charlie je moc roztomilý. Ale holčičky nyní doplácejí na to, že si zapomínají uklízet hračky a už také utrpěly nějaké škody na svých plyšácích, maminka každou chvíli něco zašívá. Psíček je vyššího vzrůstu a všude dosáhne.
Eva Mužíková
12.10.2014 20:41
Růženko, o sexuálních hrátkách Bertíka bych mohla vyprávět. Hambář jeden a to je od dvou let kastrovaný. Tento rituál provádí téměř pravidelně po večeři, veterinář říkal, ať to přehlížím...
Eva Mužíková
12.10.2014 20:38
Děkuji vám všem za hezká slova. Měla jsem trochu obavy, jak článek přijmete, koukám s radostí že byly zbytečné... Díky
Růžena Antlová
12.10.2014 18:35
Moc pěkné ,taky to u nás vypadá jak v mateřské školce, Maltézák Čertík i když už mu jde na 5 rok si rád hraje ,obrovského medvěda používá jako náhradu za psí slečnu .
Zdeňka Vítková
12.10.2014 13:35
Evi,já jsem si také "panička"naší už 12ti leté fenky bígla,ale vztah, jaký má k mému muži, to se nedá ani popsat.Páneček je z autem ještě za vedlejším blokem,ale už pozná jeho auto, letí ke dveřím a štěká a vyje, jako o život.A to vítání ! To nemusím popisovat, to zná každý pejskař.Jen si říkám, škoda, že pes neumí mluvit, to bychom se dozvěděli věcí! Jste s Bertíkem povedená dvojka a to přináší radost vám oběma.
Jaroslava Handlová
12.10.2014 12:33
Pejskové se nesmí nudit, takže hračky jsou bezvadnou zábavou. Je to nezapomenutelná radost vidět psa, jak je s hračkami šťastný. Nejoblíbenější zábavou našeho boxera byly míčky všech velikostí. Jednou, když k nám přijela kamarádka, tak jsem se věnovala více jí, než psovi. Ten se pro změnu vykašlal na míčky, ale pustil se na chodbě do jejích úplně nových luxusních kožených bot. Než jsme to zjistily, měl dost času na to, aby se
s nimi patřičně porval a udělal škodu "jen" asi za tisícovku.
Evo, užívejte si krásné radosti spolu s Bertíkem. Stojí to za to.
Hana Rypáčková
12.10.2014 11:48
Moc pěkné čtení...To znám.Taky zašívám a oblíbence.Naštěstí tahá jen svoje,ale někdy se mu podaří uzmout plyšáka dětí a to je pak velký přestupek.Když to není jejich oblíbenec, dostane ho Venda darem.O Bertíkových čertovinách mohu číst pořád.A lidi, co jsou tu na světě taky pro zvířata, mám ráda.
Zuzana Pivcová
12.10.2014 10:01
Moc jste mě svým pozorovatelským i vyprávěcím talentem potěšila. Zase si hned vybavím, co mi vypráví kolegyňka o svém jezevčíkovi Edíkovi a jeho nejoblíbenější, byť nejzdevastovanější hračce - hadrovém panáčkovi. I kočky mají své hračky, ale většinou je dlouho nebaví, proto je dobré je schovat a vyhrabat až zase po čase. Čert nejvíc řádí s červeným světýlkem laserového ukazovátka, se stíny rukou a se sáčkem s voňavou kočičí šantou.
Hana Lancová
12.10.2014 09:54
Tak jsem si po "ránu" otevřela tento článek, který mě nabil na celý den optimismem. Text ani fotografie nemají chybu. Jen tak dál. :-))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA