Moje vernisáž fotografií: 
Máchovo jezero - má láska

Moje vernisáž fotografií:
Máchovo jezero - má láska

10. 10. 2014

Jak již mnozí víte, pocházím od Máchova jezera, žiji zde prakticky celý život a jezero také celý můj život provází. Nejen jezero - jsem velká patriotka celého Máchova kraje - miluji to tady.

V posledních letech stále více sedlám svého koníčka, kterým je amatérské fotografování. Jsem jen taková "přírodní" fotografka, fotím sice aparátem nějaké značky, ale především srdcem. A fotografování jezera v každém čase (někdy i nečase) je přímo mojí posedlostí.

Fotím tam na různých místech velmi často, ze břehů i z parníku, ale kromě toho tam mám jedno takové místo, odkud fotím pravidelně a téměř ze stejného místa. A tak mne napadlo využít vernisáže k prvnímu ucelenějšímu představení těchto snímků.

Dala jsem si tu práci a prohledala svůj rozsáhlý fotoarchiv, tyto snímky shromáždila a z nich sestavila svoji vernisáž, abych se s vámi o tuto proměnlivou krásu jezera v čase - denní a roční době - podělila.

Vernisáž fotografií je nová soutěž magazínu i60 o zahradní gril společnosti Mountfield. Sestavte ze svých snímků výstavu fotografií na vámi zvolené téma a pozvěte své přátele na vernisáž. Pravidla soutěže najdete zde.
vernisáž
Hodnocení:
(5.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Pěkný nápad sada snímků stejného místa v různých měsících roku. Omlouvám se, ale ta hudba, kterou jsem u prohlížení snímků slyšel byla z programu, který běžel mé manželce na našem počítači. Nebyl to můj mystifikační záměr. :-( Příště si dám pozor, aby to nebyl trapas. Vaše Snímky a cizí hudba se náhodně doplnily :-)
Marie Novotná
Hezky nafocené jezero.Asi mám něco špantně,já hudbu neslyším.To mě mrzí.
Miroslav Štorch
Moc pěkné snímky a zaujala mne i hudba, která pěkně doprovází každou správnou vernisáž. To mne zajímá o jakou jde skladbu, protože mi to připomíná trochu indiánské motivy, pokud to není nějaká speciální relaxační hudba. Jakým příkazem v HTML se Vám to podařilo doplnit ? Díky za odpověď. Moc pěkný zážitek - téměř meditační.
Dana Kolářová
Alenko, pohádkové jezero i fotky. Krásné připomenutí Máchova kraje.
Hana Rypáčková
Během dne a roční doby se jezero mění, ale zůstává stále krásné.Je to radost- taková láska...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%