Zorka Chvojková
10.10.2014 21:30
Alo, tvoje fotky Máchova jezera na mne, jako vždy, působí krásně melancholicky.
Alena Vávrová
10.10.2014 20:23
Růženko, ani nevíš, jak jsem ráda, že je vás tu několik, navíc též fotografek "srdcařek", které jste u mne byly a viděly i fotily jezero na vlastní oči.
Alena Vávrová
10.10.2014 20:19
Ano, máte veskrze pravdu, Zuzanko. Pokaždé je tam něco jiného- především světlo, barva vody, nebe, oblaka, vegetace, příp. přítomnost vodního ptactva ptactvo, lodí. K fotografování přistupuji s pokorou, nejen u jezera, ale tam tím spíš, protože jeho krása je taková jímavá. Vytáhla jsem včera těch fotek hodně a opravdu nebyly dvě stejné, maximálně podobné. Děkuji vám.
Zuzana Pivcová
10.10.2014 19:59
Jako se říká, že nevstoupíme dvakrát do stejné řeky, platí totéž o Vašem fotografování ze zdánlivě stejného místa. Každý snímek je originální a ten pohled na něm už se nikdy opakovat nebude. Vždyť v každém snímku se zračí i momentální duševní rozpoložení fotografa, a to také není dvakrát totéž, nikdy. Co jste v tu chvíli viděla, to jste zachytila. A ve Vašem případě to byla vždy harmonická krása, což je obdivuhodné.
Eva Balúchová
10.10.2014 19:27
Taky po přečtení příspěvku p.Štorcha jsem hned zapla zvuk :-)
Moc pěkný,všem fotícím závidím váš um.
Eva Mužíková
10.10.2014 19:10
My jsme tu ale parta. Jen jsem přečetla zmínku pana Štorcha o hudbě , říkám si, já jsem asi hluchá.... Nádherné obrázky krajiny, kterou i já dosti dobře znám, děkuji Alenko
Růžena Antlová
10.10.2014 19:08
Bezva nápad ! To že fotíš srdíčkem vyzařuje z každé fotografie a je moc fajn že ses odhodlala podělit se o krásný zážitek.Máchovo jezero jsem mohla díky tvému pozvání vidět a strašně jsem si ho zamilovala. Kdybych tam bydlela tak bych tam s foťákem trávila spoustu času. pozorovat hladinu a zrcadlení ,labutě ,a kačenky a v létě by mě od vody bylo těžké dostat domů asi by se ze mě stala Rusalka. Moc pěkná vernisář díky za ni !
Alena Vávrová
10.10.2014 19:02
Tak to bych moc ráda, díky Jano! :-)
Jana Šenbergerová
10.10.2014 18:54
Zajímavý nápad. Jistě byste svými záběry potěšila i K. H. Máchu.
Alena Vávrová
10.10.2014 18:51
:-) Nic se nestalo, tedy až na to překvapení. Taková kouzelnice nejsem, něco takového bych sama vůbec nesvedla. Ale věřím, že to bylo pěkné. Díky vám i ostatním za komentáře.
Načíst starší příspěvky