Vernisáž fotografií:
Můj domov jižní Morava
11. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
steven Chyla
21.10.2014 22:16
Občas se podívám na probíhající fotosoutěž,příspěvky jsou víc nebo méně zajímavé i když nelze nikomu upřít snahu zaujmout co nejvíc.Dnes jsem ale objevil od paní Vítkové video "Co se nevešlo do vernisáže",které je zpracováno na vysoké profesionální úrovni a zároveň mu nechybí pohotovost a cit pro krásu,kterou nabízí Pálava...
Jak se říká:"Je to třešnička na dortu".
Zuzana Pivcová
21.10.2014 19:48
No, nemýlila jsem se, přidané video Tvou vernisáž opravdu hodně obohatilo. Jsi nadaná technicky i umělecky a hlavně máš v sobě opravdu lásku ke svému kraji. Ta se nedá nijak naprogramovat ani předstírat.
Soňa Prachfeldová
17.10.2014 22:19
Paní Zdenko na Vaši vernisáži 11.10. jsem chyběla, zato teď si vychutnávám jak krásné fotky, tak napsané. Morava se mi vždy moc líbila a líbí . Přeji Vám hodně návštěvníků !
Miloslav Sobek
17.10.2014 20:42
Nejsem odborník na všechno, jsou jiní, kteří jsou kompetentnější se odborně vyjádřit k fotografiím. Musím ale opravdu ocenit, že se do tohoto tématu někdo s takovou vervou a nadšením pustil. To není a nebylo "pro kšeft" - na objednávku ani z povinnosti. V textu je skryto mnoho vzpomínek na krásné okamžiky, možná spojených s léty mládí, dospívání, a chvílemi umožňujícími relaxaci. V těch slovech je prožitek i fantazie. Ne každý to dokáže. Fotografické záběry osvědčují schopnost autorky pohotově zachytit unikátní situaci, i trpělivost s níž dokázala počkat až na ten správný okamžik záběru. Pokud dokážete číst mezi řádky, dáte mi jistě za pravdu, že se autorka vyznala z krásného vztahu, i s emocemi a vyhraněnými názory.Zasluhuje poděkování a uznání.
Marie Bartošová
16.10.2014 11:05
Do tohoto kraje se celý život chystám, ale nakonec vždycky jen projíždím, ke své škodě. (Nejen kvůli vínu!) Vaše fotky mi to zase připomínají. Nejvíc se mi líbí ty s vodními odrazy.
Dagmar Pravečková
14.10.2014 14:25
Milá Zdeňko, přesně takovou vernisáž potřebuji vidět, když jsem od Pálavy cca 550 km daleko. Děkuji moc. Miluji Pálavu, miluji Moravu, miluji naši zem. A tobě přeji spoustu zajímavostí do hledáčku.
Marie Vápenková
13.10.2014 20:57
Zdeni,povedlo se Ti to,pěkné,moc pěkné,však já vím,jak Ty umíš fotit...opravdu krásné!!!!! :-)
steven Chyla
12.10.2014 14:08
Zajímavé povídání o kraji,který Zdenka miluje,doplněné o nádherné fotografie,které prozrazují její cit pro krásu.Vyjadřují pohotovost pro zajímavé záběry a jejich skvělou kompozici.Co víc dodat...jen to,že krása vždy potěší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA