Vernisáž fotografií:
Voda má, voda má...
9. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
9.10.2014 19:42
Vaše snímky v sobě mají poezii a Vaše slova moudrost. Spojení obojího pak představuje dokonalý zážitek (nehledě na jižní Čechy, odkud po tatínkovi pocházím i já). Díky.
Svatava Páleníková
9.10.2014 19:04
Také se mi to moc líbí. Škoda jen, že fotky nejsou tak velké jako u Fota dne. Ještě více by vynikly.
Jitka Chodorová
9.10.2014 18:57
Hanko,taky miluji vodu ve všech podobách,máme toho společného více,třeba moře a taky možná nevíte,že nebydlíme od sebe tak daleko.Jinak vernisáž povedená, a to povídání u toho je pohádková krása.Díky.
Zdeněk Huspek
9.10.2014 18:55
Nejvíc mě zaujala voda v pevném či polopevném skupenství. Umíte si najít vhodný čas i místo... hezký fotky to jsou.
VANDA Blaškovič
9.10.2014 18:23
Jihočeská krajina je moje srdeční záležitost. A Vaše fota Hanko jsou líbezná . Děkuji Vám. Vanda.
Alena Vávrová
9.10.2014 18:21
Hani, nááádhera!! Taky vodu miluju v každé podobě, stojatou i líně, či dravě tekoucí, nebo narážející v nekonečném příboji vln do pobřeží. A co všecko skrývá, nebo naopak dokáže předvést jako v zrcadle...
Olga Štolbová
9.10.2014 18:18
Hanko, nádhera. S vodou se opravdu nikdy nenudíme a bez vody bychom brzy všichni zahynuli.***
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA