Moje vernisáž: Fontánky,
vodotrysky a kašny u nás
12. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
17.10.2014 23:59
Vážené dámy - paní Bartošová, Jírová, Prachfeldová - také často obdivuji vaše fotografie a některé z -FOTO DNE mám i stažené :-)
Marie Bartošová
16.10.2014 15:17
Díky za přiblížení krás ČT, byla jsem tam před mnoha lety a tenkrát se mi nelíbila. Možná jen proto, že nebyl čas se "porozhlédnout". Tohle je hezké vyznání vlastnímu městu, také text je zasvěcený a poučný. Ty fotografie přes vodní clonu jsou efektní!
"Fontánami" jste mne předběhl a vzal mi vítr z plachet, tak teď musím hrabat v jiném šuplíku svého archivu:))
Zdenka Jírová
15.10.2014 23:54
Nikdy jsem v České Třebové nebyla, ale váš článek s obrázkovou dokumentací mě docela láká. Máte asi "dobré radní", když se starají tak dobře o vzhled a tím i propagaci vlastního města. To já nemohu říci / a nejen já/, ale to bychom se dostali do politiky,takže to končím s tichým obdivem k vašemu městu.
Zoja Sedláčková
14.10.2014 21:28
Fontány, vodotrysky, bublající voda přes kameny, máte v České Třebové na co se dívat.
Miroslav Štorch
13.10.2014 23:27
Máte pravdu gospodža Blaškovič :-) Také mám raději vodu v přírodě - třeba v moři nebo řekách - než spoutanou kamenem a betonem. Ale děti jsou ve městech spokojené i s ukázkou tekoucí vody v kašnách a vodotryscích 8-) Díky za upřímný komentář podle pocitů. Nemám rád příliš barevné cirkusy, ale přirozené barvy.
VANDA Blaškovič
13.10.2014 16:53
Krásné fotografie, ale přiznám se, pro mne některé trochu moc kamenné...tím nesnižuji jejich kvalitu. Jen říkám co cítím.
Alena Vávrová
12.10.2014 21:32
Je vidět, že je nás tu víc, kterým voda v jakékoliv podobě "uhranula". Kouli otáčející se na vodě mají také na náměstí v Dobrušce a snímek vodotrysku v parku Javorka mi hodně připomněl vodotrysk v Karlově Studánce za LD Bezruč, kde jsme bydleli. Letos bohužel netryskal, předloni jsem se mohla "ufotit". A kdysi v Mariánkách u Zpívající fontány jsem proseděla celý den.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA