Moje vernisáž fotografií: 
Kulinářský kalendář 2015

Moje vernisáž fotografií:
Kulinářský kalendář 2015

8. 10. 2014
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Parádní fotečky Vymyslel jste príma téma..Mám plnou pusu slin a obrovský hlad.Musím si jít něco dobrého dát.
Milada Salajková
Povidani i foto moc pěkné, protkáno přátelstvím. Zná se celá vesnice, to v činžáku nepoznáte.
Dana Kolářová
Zajímavá prezentace i kalendář. Fotky ukázkové, lákají k vyzkoušení uvedených receptů přesto, že to nejsou „rychlovky“.
Zdeněk Huspek
Paní Soňo, děkuji za koment, určitě se zastavte, je toho na koukání docela dost a vidím, že budu muset dát na tento web pár základních informaci. Markýta se dlažovským povedla, tamní starosta Petr Kodeš je kamarád a hodně toho udělal... ani nevím, jestli kandiduje, na jaře vyhrožoval, že už ne, snad si to rozmyslel.
Soňa Prachfeldová
Moc hezká vernisáž pane Huspeku, chutné a krásně nafoceno a hlavně máte překrásnou obec, kde to žije, hned jsem zavítala na Vaše stránky, projíždím okolo tak 3x ročně, příště se zastavím a pořádně se porozhlédnu, nedávno jsem byla na rozhledně sv. Markéty - nádherné výhledy.
Zdeňka Vítková
Hani, těžko říct, která strana bude více slintat.Vystihla jsi to velmi vtipně.I mně se nápad s kalendářem velmi líbí, jen si říkám, proč něco podobného nenapadne někoho třeba u nás
Zdeněk Huspek
Recepty, a jsou napsané velmi podrobně, najdete na www.loucim.cz, na tutilní straně si najeďte na šestý obrázek shora, jsou tam vyfocené všechny kuchařky. V textu pod obrázkem je odkaz na recepty, jsou ve formátu PDF, takže si je musíte do PC stáhnout. Tam jsou jednotlivé listy kalendáře a pod nimi recepty - dokonce i německy. Dneska mi říkala starostka, že shání kalendář pro sebe... zapomněla si ho dát na stranu.
Eva Balúchová
Nemůžu najít recepty a ten květen by mě určitě chutnal :-)
Hana Rypáčková
Kdo bude mít tento kalendář, bude každý den slintat.A to na obou stranách hranice! Dobrý nápad.
Růžena Antlová
Úžasné, bezva nápad pěkné fotky. Při pohledu na mou dnešní večeři -2 krajíce chleba namazané škvarkovou pomazánkou a na vyfocené dobroty slinkám jak Bernardýn !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%