Moje vernisáž fotografií:
Kulinářský kalendář 2015
8. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
15.10.2014 20:54
Parádní fotečky Vymyslel jste príma téma..Mám plnou pusu slin a obrovský hlad.Musím si jít něco dobrého dát.
Milada Salajková
11.10.2014 21:23
Povidani i foto moc pěkné, protkáno přátelstvím. Zná se celá vesnice, to v činžáku nepoznáte.
Dana Kolářová
10.10.2014 10:24
Zajímavá prezentace i kalendář. Fotky ukázkové, lákají k vyzkoušení uvedených receptů přesto, že to nejsou „rychlovky“.
Zdeněk Huspek
9.10.2014 18:32
Paní Soňo,
děkuji za koment, určitě se zastavte, je toho na koukání docela dost a vidím, že budu muset dát na tento web pár základních informaci.
Markýta se dlažovským povedla, tamní starosta Petr Kodeš je kamarád a hodně toho udělal... ani nevím, jestli kandiduje, na jaře vyhrožoval, že už ne, snad si to rozmyslel.
Soňa Prachfeldová
9.10.2014 09:38
Moc hezká vernisáž pane Huspeku, chutné a krásně nafoceno a hlavně máte překrásnou obec, kde to žije, hned jsem zavítala na Vaše stránky, projíždím okolo tak 3x ročně, příště se zastavím a pořádně se porozhlédnu, nedávno jsem byla na rozhledně sv. Markéty - nádherné výhledy.
Zdeňka Vítková
8.10.2014 20:25
Hani, těžko říct, která strana bude více slintat.Vystihla jsi to velmi vtipně.I mně se nápad s kalendářem velmi líbí, jen si říkám, proč něco podobného nenapadne někoho třeba u nás
Zdeněk Huspek
8.10.2014 20:03
Recepty, a jsou napsané velmi podrobně, najdete na www.loucim.cz, na tutilní straně si najeďte na šestý obrázek shora, jsou tam vyfocené všechny kuchařky. V textu pod obrázkem je odkaz na recepty, jsou ve formátu PDF, takže si je musíte do PC stáhnout. Tam jsou jednotlivé listy kalendáře a pod nimi recepty - dokonce i německy.
Dneska mi říkala starostka, že shání kalendář pro sebe... zapomněla si ho dát na stranu.
Hana Rypáčková
8.10.2014 19:05
Kdo bude mít tento kalendář, bude každý den slintat.A to na obou stranách hranice!
Dobrý nápad.
Růžena Antlová
8.10.2014 18:59
Úžasné, bezva nápad pěkné fotky. Při pohledu na mou dnešní večeři -2 krajíce chleba namazané škvarkovou pomazánkou a na vyfocené dobroty slinkám jak Bernardýn !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA