Přehlídka i60 Senior Fashion:
podívejte se na splněný sen!
7. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Magdalena Vlková
24.1.2015 15:50
Je to moc pěkné, také bych si přála zkusit jako modelka .Děkuji moc Majda
Ludmila Havlíková
22.1.2015 22:23
dnes mě zaujala v televizi reportáž o modelkách nad 50 let.Byla jsem úplně unešena z této akce a okamžitě bez zaváhání jsem se zaregistrovala s tím,že také zkusím štěstí.Je to fantastická a zároveň krásná představa procházet se po mole .Všem dámám moc závidím,ale také přeji hodně pěkných přehlídek.
GABRIELA KRPCOVÁ
16.10.2014 17:28
Video se mi moc líbí budu ráda, pokud budu taky vybrána a mohu si to skusiti na molu,jako modelka Gabča
Radovan Cakl
7.10.2014 19:50
Nesměle a s obavou z reakcí, hlavně na video, nakukuji do této diskuze, a ejhle, samá milá slova. Jsem rád, že jsem se odhodlal video natočit a zveřejněním udělat radost tolika milým lidem. Mám z toho o to větší radost, že to je kromě "Babičky instruktorky" teprve mé druhé, filmové video. Takže, milé dámy, seberte kuráž a jděte do toho! A páni manželé, buďte jako já. Nevzdorujte dlouho, a podpořte své manželky. Uvidíte, že se vám to vyplatí.
Takže děkuji všem!
Fotografie z přehlídky najdete v galerii mé manželky.
Milada Salajková
7.10.2014 18:47
Ráda jsem se na přehlídku podívala, damám to sluší. Pan Cakl to moc hezky napsal. S pýchou a láskou.
Olga Štolbová
7.10.2014 10:44
Ahoj Radovane, jsem nadšená, video opravdu povedené a naše modelky úúúžasné. Obdivuju, protože já sama jsem trémistka, vím o čem mluvím.
Tleskám...*******
Inka Ratajová
7.10.2014 08:28
Dámy jsou naprosto úžasné! Tomu říkám umění stárnout. A mít po boku partnera, který podpoří - tak to je výhra. Gratuluji!
Jarmila Plachá
6.10.2014 22:48
Moc krásné.....i v dnešní uspěchané době se umí ženy bavit. Děkuji za krásný příspěvek a video.♥
Marie Magdalena Klosová
6.10.2014 21:46
Jen více takových žen a jejich manželů,partnerů či milenců...!
Zuzana Pivcová
6.10.2014 20:34
To je dobře, že jste k tomu takhle přistoupil a byl také akční (viz video). Moc se mi to líbí, úvaha i reportáž. Myslím, že jste manžel s velkým M.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA