Fotosoutěž o gril: tak pozvěte
nejlepší přátele na vernisáž!

Fotosoutěž o gril: tak pozvěte
nejlepší přátele na vernisáž!

6. 10. 2014
čtenáři i60.cz vernisáž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaromír Ferdian
Nejvíc se mi líbí fotogalerie Daniely Radkové. Je vidět, že se stará se sluncem v duši.
Ivica Bajamičová
Moc se mi líbí fotografie paní Daniely Radkové! Její zahrada je přenádherná! Blahopřeji a hlasuji pro!
Alena Tollarová
Ráda bych se zeptala, jestli je možné někde vidět "sumář" fotogalerií s počtem komentářů, kolik který již získal. Děkuji.
Jiřina Moringlová
Zdravím vás všechny srdečně a těším se na fotosoutěž, nejde mi ani tak o výhru, ale ráda se podělím o hezká místa v přírodě s ostatními lidmi, které toto zajímá. Fotografuji jako poučený laik od dětství, jsem vdova po profesionálním fotografovi a znám sílu fotografického sdělení, které umí potěšit i vyburcovat ...
Redakce i60
Aleno, můžete se nechat vyfotit. Podmínkou soutěže je zveřejnění výhradně vlastních fotografií, rodinných nebo od přátel. Důležité je, že nesmí jít o fotografie stažené z internetu.
Alena Tollarová
Zajímá mne, jestli podmínkou účasti je to, že budu fyzicky držet foťák v ruce nebo ho může mít druhá osoba, jež bude fotit mne.
Alena Vávrová
Růženko, bylas i mou favoritkou, tak pozdě, ale přec, se po návratu z dovolené připojuji k srdečnému blahopřání.
Růžena Antlová
Děkuji moc za výhru , za všechny vaše komentáře moc si jich vážím. "Moje vernisář " je moc zajímavé téma ,určitě osloví hodně čtenářů tohoto webu .
Marie Magdalena Klosová
A připojuji blahopřání k výhře paní Růžence a také Olince. mm
Marie Magdalena Klosová
Milá redakce,děkujeme za velmi příjemnou podívanou.Babička s vnoučkem KUBÍČKEM

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%