Fotosoutěž o gril: tak pozvěte
nejlepší přátele na vernisáž!
6. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaromír Ferdian
30.10.2014 09:17
Nejvíc se mi líbí fotogalerie Daniely Radkové. Je vidět, že se stará se sluncem v duši.
Ivica Bajamičová
30.10.2014 08:32
Moc se mi líbí fotografie paní Daniely Radkové! Její zahrada je přenádherná! Blahopřeji a hlasuji pro!
Alena Tollarová
25.10.2014 19:47
Ráda bych se zeptala, jestli je možné někde vidět "sumář" fotogalerií s počtem komentářů, kolik který již získal. Děkuji.
Jiřina Moringlová
12.10.2014 05:50
Zdravím vás všechny srdečně a těším se na fotosoutěž, nejde mi ani tak o výhru, ale ráda se podělím o hezká místa v přírodě s ostatními lidmi, které toto zajímá. Fotografuji jako poučený laik od dětství, jsem vdova po profesionálním fotografovi a znám sílu fotografického sdělení, které umí potěšit i vyburcovat ...
Redakce i60
8.10.2014 22:14
Aleno, můžete se nechat vyfotit. Podmínkou soutěže je zveřejnění výhradně vlastních fotografií, rodinných nebo od přátel. Důležité je, že nesmí jít o fotografie stažené z internetu.
Alena Tollarová
8.10.2014 20:05
Zajímá mne, jestli podmínkou účasti je to, že budu fyzicky držet foťák v ruce nebo ho může mít druhá osoba, jež bude fotit mne.
Alena Vávrová
6.10.2014 22:28
Růženko, bylas i mou favoritkou, tak pozdě, ale přec, se po návratu z dovolené připojuji k srdečnému blahopřání.
Růžena Antlová
6.10.2014 19:23
Děkuji moc za výhru , za všechny vaše komentáře moc si jich vážím. "Moje vernisář " je moc zajímavé téma ,určitě osloví hodně čtenářů tohoto webu .
Marie Magdalena Klosová
6.10.2014 13:34
A připojuji blahopřání k výhře paní Růžence a také Olince.
mm
Marie Magdalena Klosová
6.10.2014 13:30
Milá redakce,děkujeme za velmi příjemnou podívanou.Babička s vnoučkem KUBÍČKEM
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA