Moje vernisáž fotografií: Lodě
5. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Převrátilová
24.10.2014 09:15
Moc hezké, i já mám ráda lodě a přístavy, kamkoli přijedu, moje první kroky vedou k vodě a do přístavů :-)
Marie Bartošová
16.10.2014 12:07
Moc pěkné fotky, příjemné téma. Divák hned pocítí komplex suchozemce. Ještě že aspoň k té Berounce není tak daleko :))
Zuzana Pivcová
16.10.2014 07:53
Mám také ráda lodě, rybářské loďky, výletní parníčky i zaoceánské parníky, v souvislosti s nimi se ve mně vždy ozývá jakési věčné volání dálek. Jako holka jsem potají vlezla do nějaké rybářské loďky u břehu Vltavy a tam se houpala s pocitem, že někam pluju. Jako dospělá jsem na Kosu chodila každý den po večeři na opuštěnou pláž kus za hotelem a tam čekala na rozsvícený obrovský parník, který denně plul ve stejnou dobu kolem. Máš parádní obrázky.
Jana Šenbergerová
15.10.2014 22:22
Honzo, coby suchozemec máte moc zajímavého koníčka. Na i60 jsme na "stejné lodi" se správným mužem u kormidla.
Alena Vávrová
14.10.2014 22:05
Až nyní jsem zjistila, že byl autor vernisáže "Lodě" již odtajněn. Tak to musím pochválit. Lodě a voda, to patří k sobě, ať je to parník, jachta, nebo kajak, nebo pramička, do které už teče. Líbí!
Jaroslava Handlová
11.10.2014 17:26
Lodě, ty mě také berou dost hodně. Teď navíc vidím, že celá tato loď i60 je řízena správným kapitánem. Jen každý z nás zde miluje jiný "svůj přístav". Galerie lodí krásná, bezva soutěž.
Jana Morávková
11.10.2014 11:32
Dobrý den, nahrála jsem fotografie a napsala text na téma Moje vernisáž, ale nevím, jak se přihlásit do soutěže. Prosím poraďte mi.
Eva Balúchová
5.10.2014 19:02
To jste vymysleli pěknou soutěž.Já sice nefotím,ale těším se na fotky ostatních.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA