Dovolená na poslední chvíli

Dovolená na poslední chvíli

8. 10. 2014
cestování dovolená naše tipy
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Kos jsme měli jednou v hledáčku, ale nakonec jsme jeli jinam. Tenhle příspěvek mě utvrzuje v tom, že bych ho přece chtěla navštívit.
Hana Rypáčková
Koukala jsem po prknech a co na tom umí, ale jaksi....
Miroslav Štorch
Moc pěkný článek a zajímavá poetická videa s pěknou hudbou. Pokud vím, tak na Kósu je centrum pro závody ve windsurfingu, protože je tam opravdu hodně větrno. Kdysi jsem v Řcku jel na windsurfu z půjčovny daleko po větru do moře a nějak jsem se nemohl v protivětru dostat zpátky, ale pak mi poradili odborníci jak křižovat proti větru a dlouho jsem se vracel ke břehu :-) Památky nádherné - nejen antika, ale i byzantské umění.
Marie Magdalena Klosová
Moc se omlouvám,to ta pozdní hodina.Samozřejmě,že ne Jadran.Jinak vše sedí!
Marie Magdalena Klosová
Skvělé povídání,výstižná reportáž,krásné fotky.Díky za návrat léta u Jadranu.
Alena Vávrová
Úplně jsi mi vzala dech, takhle tě ještě neznám - jako spisovatelku :-), jen jako fotografku a kameramanku. Moc se mi to líbí a ještě pár takových článků a jedu! Na Kós lítaj moji mladí s holčičkami.
Zuzana Pivcová
Na Kosu jsem byla asi před 10 lety po Krétě a Rhodosu. Bylo jaro, všechno kvetlo. S místní CK Tigaki Tours jsem jezdila sama na výlety s britskými a německými turisty, i na sousední ostrůvky. Také mě tak uchvátily termální prameny u moře. Po Kosu následovalo ještě několik destinací, vše v Egejském moři. Řecko a jeho ostrovy mi učarovaly, byla jsem doslova posedlá tamní krajinou, flórou i faunou, lidmi, památkami, hudbou i kuchyní. Děkuji za krásné, úžasně barvité vyprávění, které to vše ve mně oživilo.
Růžena Antlová
Moc pěkný cestopis doplněný fotkami .Početla jsem si.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%