Eva Mužíková
6.10.2014 21:15
Paní Olinko, dovolte mi, abych se také trochu vyjádřila. Jmenovaný večer jsem byla několikrát nehezky napadena, kritizována a skoro donucena od soutěže odstoupit. Vydýchal jsem tu křivdu a zklamání. Jsem zde mezi vámi krátce, ale neodejdu. Naopak se budu snažit občas přispět svojí " trochou do mlýna". Jsem člověk, který se téměř nikdy nesetkal s takovým nepřátelstvím. Miluji svoji rodinu, lidi kolem sebe a pochopitelně svého pejska Bertíka. Nevzdávejte to, určitě bude zase svítit sluníčko.
Soňa Prachfeldová
5.10.2014 10:41
Olinko moc zdravím, také mi to vzalo chuť sem chodit, jaksi se mi i60 odcizilo tou zlobou a trapnostmi. jenže pak jsem si vzpomněla na Vás děvčata z HB , na další milé lidičky a přece to nevzdáme ! Hezké dny přeji !
Jitka Chodorová
3.10.2014 16:31
Olinko,opravdu jsi nebyla sama,komu nebylo do zpěvu,i já se cítila nějak ztracena,zraněna,a začala se o to svoje místo na 60tce bát.Cítila jsem ale,že musím ještě vyslovit svůj názor,protože i mně ponížil jeden člověk,bohužel i takové máme mezi sebou.Jsem ale ráda,že to redakce vzala na uzdu,a snad dá škodná pokoj dobrým a přátelským lidem,jako jsi ty a většina lidí na 60tce.
Hana Rypáčková
3.10.2014 09:22
Hezký páteční den.Trochu zamlžený, ale sluníčko se jistě ukáže.O to víc potěší.
Olga Štolbová
2.10.2014 17:16
Ahoj děvčata a Honzo, díky, přesně tohle jsem asi potřebovala číst, že jste a budete tady a že nás všechny neotráví žádní špatně naladění "takysenioři"
Libuše Křapová
2.10.2014 14:07
Ano, Olgo, včera to bylo moc nepěkné. Věřím, že už bude klid, že si s prudiči pan Raška a celé i60 včetně nás poradí. Že dostanou už slovo jen ti slušní, milující a milovaní dědečkové a babičky :-)
Zuzana Pivcová
2.10.2014 13:39
Tvůj příspěvek mě, Olinko, velmi překvapuje. V obdobném duchu jsem totiž uvažovala a dosud uvažuji i já. Nikdo mě osobně nenapadl. Nestojím na ničí straně a právě tak nikoho nekritizuji. Přesto se mě vše hluboce dotklo, jako varování, kam až mohou dospět spory, a přitom nesmyslné a malicherné.
Jana Šenbergerová
2.10.2014 13:38
Olinko, věřím, že dnešní ráno ti vehnalo pohodu do žil a vyhnalo tak všechny včerejší chmury, přestože na obloze se to jimi jen hemží. I nad těmi nejhustšími mraky svítí slunce a každá bouřka pročistí vzduch. Jen tu s námi hezky zůstaň. Chyběla bys nám a my bychom určitě chyběli tobě. :-)
Jaroslava Handlová
2.10.2014 13:37
Olgo, podobné myšlenky jsem včera v noci měla také. Tolik negativ na Chatu se mi rovněž nelíbilo a také jsem to tam před půlnocí napsala. Zdá se, že teď v poledne to již vypadá lépe, pravděpodobně zafungovali strážní andělé, které nám M.M. velice správně připomněla.
Oli, budu se těšit, že Tě tu zase uvidím - věřím, že pohoda se sem vrátí.
Marie Magdalena Klosová
2.10.2014 13:35
Naše milá "babičko" Olinko,v prvé řadě Tě chci povzbudit,aby ses nebála!!! Včerejší chat dal zabrat všem,kdo na něj jen "mrkli".Řekla bych,že spíše než strach,z něho čišela arogance a hloupost.Ta je bohužel nekonečná.
Ale,Olinko.probudily jsme se živy a zdrávy do nového dne,a ten si přece nenecháme zkazit!!! Nezasloužíme si to,a Ty obzvlášť.Moc zdravím.mm