Kdo získal tablet Lenovo?
Možná právě váš favorit!
2. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
2.10.2014 07:47
Gratuluji svým favoritkám Růžence a Evě s Bertíkem.Mám velikou radost.Jen tak dál děvčata!
Růžena Antlová
2.10.2014 07:23
Děkuji všem za hlasy redakci za knihu a těším se ,že vás s nějakým receptem seznámím. Gratuluji Evě a Bertíkovi !!!!!!!
Jaroslava Handlová
1.10.2014 23:49
Blahopřeji Růžence a Evě s Bertíkem k vítězství.
Všem ostatním zúčastněným vyslovuji svůj obdiv a děkuji za jejich snahu - jste výborní - jen tak dál.
Podporu vyjadřuji celé redakci a mám radost z dalších vyhlášených soutěží. Ahoj, přátelé.
Olga Štolbová
1.10.2014 22:16
Souhlasím se všemi gratulanty, obdivuju všechny,kteří jdou s kůží na trh a prosím, nedejte se odradit. Před chvílí jsem koukla na chat a je mi stydno a smutno z toho co se tady teď děje.
Alena Tollarová
1.10.2014 21:30
Gratuluji a obdivujji, ani do jedné z těchto disciplín - rozuměj houbový recept a video z mého života - bych já sama neměla odvahu se zapojit. O to víc fandím všem odvážným, bez rozdílu.
Eva Mužíková
1.10.2014 21:04
Z celého srdce děkuji všem, které moje aktivita v tomto věku zaujala a dali mi své hlasy. Děkuji též redakci a omlouvám se za reakci na některé příspěvky. Ještě jednou díky, máme velikou radost. Eva Mužíková a Bertík
Jana Šenbergerová
1.10.2014 21:04
Říka se: "Sláva vítězům, čest poraženým!" Ti první tu jsou, ti druzí nikoliv, protože všichni zúčastnění nás měli o co obohatit. Za sebe děkuji všem. :-)
Marie Novotná
1.10.2014 20:51
Gratuluji vítězům.Zuzko,umíš spoustu věcí a nikdo neumí všechno.A někdy se zadaří i amatérům. :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA