Story másla pomazánkového

Story másla pomazánkového

3. 10. 2014

Je to máslo nebo není
s názvem „pomazánkové“?
Stačí rozdíl v označení, 
pozdvižení hotové.

Povídala doma mutr,
v Čechách mají nový butr,
budeme to brzy musit
k jídlu na večeři zkusit.

Unie se tím zabývala
a hned jasný pokyn dala.
Přejmenovat hmotu tuto,
teprve vážit netto brutto.

Z názvu máslo odstraniti,
obsah možno přichutiti,
vysát přebytečnou vodu
pak může jít do obchodu.

Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Zdravím, pane Zdeňku - také EU občas "blbne" - ať se tomu říká, jak chce - hlavně, aby neobsahovalo moc "E" a vody! Přidávám recept (rychlovku) : Kelímek pomazánk.másla, kelímek polohr. nebo hladké mouky (co dům dá), trošku kypřícího prášku, špetku soli. Smíchat v hladké těsto = na koláč nebo pizzu (dle velikosti postačí 1 těsto na obojí). Těsto si event.připravím už večer, ponechám v chladnějším prostředí (ne v ledničce) - a ráno mám čerstvý koláč už k snídani (upeču na grilu - mám super gril, který upeče i pečivo, šunkofleky, cukroví - ohřeje omáčku atd.)
Zuzana Pivcová
Bezva, škoda, že tu Zdeněk nezbásní ještě další, třeba tuzemák. I když, kdo ví.
Jaroslava Handlová
Ano, přesně, Jano. Pan Zdeněk umí uhodit hřebíček na hlavičku.
Jana Šenbergerová
Trefné jako vždy. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.