Story másla pomazánkového

Story másla pomazánkového

3. 10. 2014
Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Zdravím, pane Zdeňku - také EU občas "blbne" - ať se tomu říká, jak chce - hlavně, aby neobsahovalo moc "E" a vody! Přidávám recept (rychlovku) : Kelímek pomazánk.másla, kelímek polohr. nebo hladké mouky (co dům dá), trošku kypřícího prášku, špetku soli. Smíchat v hladké těsto = na koláč nebo pizzu (dle velikosti postačí 1 těsto na obojí). Těsto si event.připravím už večer, ponechám v chladnějším prostředí (ne v ledničce) - a ráno mám čerstvý koláč už k snídani (upeču na grilu - mám super gril, který upeče i pečivo, šunkofleky, cukroví - ohřeje omáčku atd.)
Zuzana Pivcová
Bezva, škoda, že tu Zdeněk nezbásní ještě další, třeba tuzemák. I když, kdo ví.
Jaroslava Handlová
Ano, přesně, Jano. Pan Zdeněk umí uhodit hřebíček na hlavičku.
Jana Šenbergerová
Trefné jako vždy. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%