Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60
29. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Redakce i60
1.10.2014 13:41
Hlasování je ukončeno. Výsledky soutěží o nejlepší houbový recept a videosoutěže budou vyhlášeny dnes kolem 19.00 hod. Děkujeme všem soutěžícím za jejich příspěvky a všem slušným čtenářům za hlasování.
Eva Mužíková
1.10.2014 12:27
Tak a dost, nechte nás s Bertíkem už na pokoji... je to nedůstojné. Redakce rozhodne určitě spravedlivě. Videa měla ukázat, co v seniorském věku dovedeme, co nás baví. Ne každý umí videa upravovat, ozvučovat a pod. Já jsem byla ráda, že jsem je dokázala poslat. Kdyby soutěž zněla, pošlete nejkrásnější a nejkvalitnější video, nešla bych do toho. Jsem na jednu stranu překvapená k čemu se dokáží lidé snížit, uráží mne to, ale na straně druhé si říkám. Mám spoustu přátel, kteří si mne váží a je mi mezi nimi dobře. Vás ostatní nikdy k radosti ze svých aktivit bohudík potřebovat NEBUDU. Eva
Dagmar Králová
1.10.2014 10:25
Hlasy vesele přibývají i od lidí, kteří nikdy na tomto serveru nebyli a ani si nevyplnili profily. To je typicky české. V krasobruslení strhávají rozhodčí soutěžícím body, když přesáhnou o pár sekund povolený časový limit na volnou jízdu. Paní Mužíková ho přesáhla o 36 sekund a byla stejně nominována do soutěže. Asi z nepozornosti bodovala finalisty soutěže tady- místo mailem. Jako soutěžící z agility by měla vědět, že v případě porušení pravidel nemůže soutěž vyhrát a vystavovat záznam s 1.místem na fotografii. Hlasuji pro paní Ratajovou s dodrženým časovým limitem a pana Svitáka s ovarem.
Anna Vrbovská
1.10.2014 09:25
Hlasuji pro paní Novotnou a jeí Neckyádu a pro houbovou paštiku paní Antlové. Děkuji.
Jiřina Topolová
1.10.2014 09:11
Je fajn, že i v technice se naše generace skvěle vyzná. Já obdivuji všechny, kdo video natočili a dokonce i sestříhali. Nejvíe práce měla s videem asi paní Danuše, a tak dávám hlas videu s názvem Nález. A omlouvám se ostatním autorům skvělých videí. Jistě dostanete i vy ostatní od redakce další šanci. Z houbových receptů mě nejvíce zaujal ovar, takový recept jsem neznala, takže hlasuji pro pana Svitáka.
Helena Abrahamová
1.10.2014 09:04
Já dávám hlas paní Marii Novotné za video a panu Svitákovi za houbový ovar.
Dagmar Vávrová
1.10.2014 00:12
Pane Hedle vy používáte vykřičníky jako paní Vítková. Jistě se znáte, protože poučujete stejně. škoda jen, že jste neměl brýle, když jste četl mé zájmy. U vás na Moravě máte paka, tak to jste se dobře konstatoval. Paní Štolbová soutěžila jinde, tak hlas opravím na pan Svitáka a jeho houbový ovar. Ten Alzheimer mi dává zabrat. :-)
Miroslav Hedl
30.9.2014 23:08
Paní Pakostová,žádná paní Štolbová tu s paštikou nesoutěží !! To jméno máte za svobodna nebo jako provdaná.Promiňte, že se ptám, přišel jsem z lesa a dal jsem si panáka, ale ve vašem profilu jsem nenašel ani vaše zájmy,natož foto, tak se pro jistu ptám.Nic ve zlém, u nás na Moravě je pako prostě pako, víte ?Ale to není důležité.
Zdena Haertlová
30.9.2014 22:52
Dávám svůj hlas paní Evě s Bertíkem za video, velice jsem se pobavila.
Za houbový recept dávám hlas paní Antlové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA