Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

29. 9. 2014
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Redakce i60
Hlasování je ukončeno. Výsledky soutěží o nejlepší houbový recept a videosoutěže budou vyhlášeny dnes kolem 19.00 hod. Děkujeme všem soutěžícím za jejich příspěvky a všem slušným čtenářům za hlasování.
Eva Mužíková
Tak a dost, nechte nás s Bertíkem už na pokoji... je to nedůstojné. Redakce rozhodne určitě spravedlivě. Videa měla ukázat, co v seniorském věku dovedeme, co nás baví. Ne každý umí videa upravovat, ozvučovat a pod. Já jsem byla ráda, že jsem je dokázala poslat. Kdyby soutěž zněla, pošlete nejkrásnější a nejkvalitnější video, nešla bych do toho. Jsem na jednu stranu překvapená k čemu se dokáží lidé snížit, uráží mne to, ale na straně druhé si říkám. Mám spoustu přátel, kteří si mne váží a je mi mezi nimi dobře. Vás ostatní nikdy k radosti ze svých aktivit bohudík potřebovat NEBUDU. Eva
Dagmar Králová
Hlasy vesele přibývají i od lidí, kteří nikdy na tomto serveru nebyli a ani si nevyplnili profily. To je typicky české. V krasobruslení strhávají rozhodčí soutěžícím body, když přesáhnou o pár sekund povolený časový limit na volnou jízdu. Paní Mužíková ho přesáhla o 36 sekund a byla stejně nominována do soutěže. Asi z nepozornosti bodovala finalisty soutěže tady- místo mailem. Jako soutěžící z agility by měla vědět, že v případě porušení pravidel nemůže soutěž vyhrát a vystavovat záznam s 1.místem na fotografii. Hlasuji pro paní Ratajovou s dodrženým časovým limitem a pana Svitáka s ovarem.
Anna Vrbovská
Hlasuji pro paní Novotnou a jeí Neckyádu a pro houbovou paštiku paní Antlové. Děkuji.
Jiřina Topolová
Je fajn, že i v technice se naše generace skvěle vyzná. Já obdivuji všechny, kdo video natočili a dokonce i sestříhali. Nejvíe práce měla s videem asi paní Danuše, a tak dávám hlas videu s názvem Nález. A omlouvám se ostatním autorům skvělých videí. Jistě dostanete i vy ostatní od redakce další šanci. Z houbových receptů mě nejvíce zaujal ovar, takový recept jsem neznala, takže hlasuji pro pana Svitáka.
Helena Abrahamová
Já dávám hlas paní Marii Novotné za video a panu Svitákovi za houbový ovar.
Dagmar Vávrová
Pane Hedle vy používáte vykřičníky jako paní Vítková. Jistě se znáte, protože poučujete stejně. škoda jen, že jste neměl brýle, když jste četl mé zájmy. U vás na Moravě máte paka, tak to jste se dobře konstatoval. Paní Štolbová soutěžila jinde, tak hlas opravím na pan Svitáka a jeho houbový ovar. Ten Alzheimer mi dává zabrat. :-)
Miroslav Hedl
Paní Pakostová,žádná paní Štolbová tu s paštikou nesoutěží !! To jméno máte za svobodna nebo jako provdaná.Promiňte, že se ptám, přišel jsem z lesa a dal jsem si panáka, ale ve vašem profilu jsem nenašel ani vaše zájmy,natož foto, tak se pro jistu ptám.Nic ve zlém, u nás na Moravě je pako prostě pako, víte ?Ale to není důležité.
Zdena Haertlová
Dávám svůj hlas paní Evě s Bertíkem za video, velice jsem se pobavila. Za houbový recept dávám hlas paní Antlové.
Marie Foltýnová
Dávám hlas paní Evě Mužíkové a jejímu Bertíkovi.Mají můj obdiv

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%