Videosoutěž: agility v sedmdesáti
27. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Plachá
1.10.2014 09:08
Svůj hlas dávám paní Evě Mužíkové s Bertíkem. Dnes jsem se přišla na videa opět kouknout♥
Hana Rypáčková
30.9.2014 22:28
Svůj hlas dávám Evě Mužíkové s Bertíkem.Takovou dvojku je zážitek sledovat. Jak jsou sehraní, jak si rozumí, láska z nich vyzařuje.Pobaví, pohladí po duši, je příkladem pro ostatní.
Marie Foltýnová
30.9.2014 21:40
Evička a její Bertík jsou jedničky jako vždy.Jsou mými favority a dávám jim svůj hlas.
steven Chyla
30.9.2014 18:38
Video pí.Mužíkové mne potěšilo,pobavilo a musím obdivovat nejen jejího Bertíka ale i její vitalitu.Dávám jí svůj hlas a přeji úspěch...
Zdena Haertlová
30.9.2014 16:33
Evička je rozený komik! Znám ji z netu, i osobně, je s ní veliká legrace. Neuvedla, že umí veršovat. Na webu Svět seniorů jsme se spolu vždy pošťuchovaly ve verších a její verše jsou bezkonkurenční. Držím jí palce a věřím, že se na molu projde se svým Bertíkem a že tato nerozlučná dvojka zvítězí!
Jarmila Plachá
30.9.2014 15:31
Video pí. Evi Mužíkové se mně moc líbí. U jejich videí jsem se pobavila moc....dávám hlasy !!!! Přeji, aby jste soutěž vyhrála!!!
JITKA BEDANOVÁ
29.9.2014 19:19
Všechna videa jsou super, ale u mne vítězí první video Bertíka se svou "obstarožní" paničkou! Tohle dokázat, to si zaslouží určitě první místo. Já, ač jsem o něco mladší, já bych při tom lítání vypustila duši. Tak držím pěsti! :-D
Marie Vápenková
29.9.2014 14:23
Zasloužíte si tuto soutěž vyhrát,takhle se dovedou bavit už jen super senioři, jako jsme MY.Svůj hlas dávám jedinně Vám,jste úžasná !! Marie
VANDA Blaškovič
29.9.2014 13:09
Evičko, všechny body které mám dávám Vašemu 1. videu. Jedinečné !! Jen nevím kde se skutečně hlasuje ?? Zde ??
Zdeňka Vítková
28.9.2014 23:57
Evo,máme také fenku bígla,ale manžel ji od malička rozmazlil, tak se teď stala jeho drahouškem.Má 12 let, v dřívějšku měla jednou 8 a po druhé 11 štěnat.Všechny jsme je vychovali a dali do správných rukou.A pes je opravdu nejlepší přítel.Ten vás nikdy nezradí,nepomluví a také nic lidově řečeno nevykecá.Ať vám to s Bertíkem dlouho vydrží. Vím, že pejskaři vždy drží při sobě.Nejen s videem jste moje favoritka !!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA