Videosoutěž: agility v sedmdesáti
27. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.9.2014 15:05
Paní Zdeňko, to mám radost, že jsem Vás zaujala. Jsem velká milovnice zvířat , s Bertíkem jsme už prožili ledacos. Mimo jiné se zúčastňujeme soutěží VOŘÍŠKŮ, kde můj i Bertíkův smysl pro legraci,/ masky - podoba pána a psa/, dovednosti, ukázky poslušnosti a prvky z agility vždy bodují. Bertík je můj motor, který nedovolí, abych " obrostla v tomto věku mechem"..Eva
Zdeňka Vítková
28.9.2014 13:21
Velmi se mi Vaše video líbí, je to momentální a hlavně neopakovatelná situace a v tom jste jedinečná !
Eva Mužíková
27.9.2014 22:51
Pane Štorch, neuvažovala jsem, které video je soutěžní, / agility je v tomto věku náročné, tak to/ chtěla jsem jen ukázat, co všechno se svým pejskem vyvádíme a hlavně pobavit lidi. Děkuji za hodnocení Vám i všem ostatním.Eva
Růžena Antlová
27.9.2014 12:58
Dokázat to co všechno dokážeš se svým pejskem je úžasné !!!!!!! Jsi můj favorit na vítězné video !!!!!
Miroslav Štorch
27.9.2014 10:57
Musím smeknout, že na videu z roku 2013 hezky svižně běháte i s pejskem a šikovně ho navigujete mezi překážkami. Nadsázka s vycpávkou břicha ve druhém videu působí asi podle záměru komicky. Které video je soutěžní ? 8-)
Alena Vávrová
27.9.2014 09:58
Ahoj Evko, i když ta videa nevidím dnes poprvé (a asi ani naposledy), tak jsem se opravdu znovu pobavila. Jste s Bertíkem povedená dvojka a všechna čest vašim výkonům!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA