Co vše je možné zaslechnout aneb Humor mezi knihami
Ilustrační foto: pixabay.com

Co vše je možné zaslechnout aneb Humor mezi knihami

22. 8. 2020

Přečtěte si několik „perliček“ z knihovnického prostředí, ve kterém jsem pracovala celou řádku let.

Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Humor v běžném životě: Manuální práce je jedinečná terapie. Prospívá duši, odtučňuje, uklidňuje, posiluje a přináší užitek.
Marie Bartošová
Zasmála jsem se. Doufám, že nevadí, že jsem Váš příspěvek poslala svému internetovému známému ,,Knihovna Chrášťany". Srdečně Vás zdravím, paní Kolářová.
Jana Šenbergerová
Pobavila jste mě o to víc, že občas sama bývám zdrojem takových perliček. Moje knihovnice mi naštěstí rozumí a obyčejně celkem snadno odhalí, co vlastně chci.
Olga Štolbová
Pracovat mezi knihami musí být prima a ty "perličky" jsou povedené.Díky
Dana Kolářová
Děkuji a těší mě, že jste se pobavily.
Jirina Kucerova
Krásný článek, vyvolal hodně smíchu a dobré nálady.
Hana Práglová
Danuš,perfektní počteníčko před spaním. Mezi knihami je určitě často veselo.Všem,kteří tam pracují a UMÍ,to velice přeji,Smích a dobrá nálada je velice nutná.Kéž by takových zajímavých míst bylo víc!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%