Guláš z hříbků
21. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
22.9.2014 16:22
S červavostí kovářů mám opačnou zkušenost. Včera jsem jich čistila a vykrajovala 2 koše. Udusila jsem je ve vlastní šťávě, jen s trochou soli, dnes je dám do skleniček a zavařím.
Dana Kolářová
21.9.2014 17:30
Jani a Růženko, je to houbařská žeň z roku 2012. Loni nic moc, ale letos vůbec nic! Ani ty václavky se neukazují. Kováři jsou bezva, jen se mají déle dusit, je lépe dávat je pod maso. Dobrou chuť ke všem houbařským receptům, které vaříte!
Růžena Antlová
21.9.2014 16:55
To byly houbařské žně u vás asi loni že. Na 3 fotce nádherní kovaříčci to je moc dobrá houba nikdy není červavá z takové všehochuti hub bývá guláš moc dobrý. U nás začínají růst václavky takže gulášek bude václavkový .
Jana Šenbergerová
21.9.2014 11:58
Já se namlsala už jen při pohledu na ty dary. Guláš vařím z václavek, možná proto, že jich vždy najdu dost, zatímco hřiby jsou v mém košíku spíše vzácností.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA