Můj nejkrásnější podzim:
Malý uzlíček jménem Šimon
20. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
25.9.2014 21:52
Paní V.Novakova,prosím,važte slova.nelíbí se mi,jak se do mě na chatu"veřejně obouváte.Chat navštěvuji jen občas a většinou nereaguji.Jestliže po té,co se tam objevím ve 2 dnech po 2 řádcích,nikoho neurážím,ani nezatracuji,jen se snažím odlehčit nastálou situaci,a Vy s plným nasazením řeknete,že"Chat OVLÁDLI"stále stejní lidé,v čele s p.V.,které
ZDATNĚ sekunduje MM.Klosová",tak se mě to dotýká.
Jsem na I60 ráda,dělám vše pro to,aby tady byli rádi se mnou i ostatní a Vy se do mě nenavážejte.Je to už podruhé za mou existenci zde.Jen připomínám poprvé k rozhovoru s redakcí.nemusíme na sebe nadále reagovat.Je to smutné.
Vladka Steinová
22.9.2014 10:58
Dobrý den, děkuji VŠEM za hřejivá slova, rovněž přeji VŠEM hodně radosti, málo smutku a pohodu,radost s dětmi i s vnoučaty.
Olga Štolbová
20.9.2014 18:47
Zapomněla jsem napsat, že přeju nejen Vladce, ale všem babičkám, dědečkům ale i maminkám a tatínkům mnoho štěstí a radosti ze všech dětí, nejen těch našich.
Olga Štolbová
20.9.2014 18:40
Ta "fungl nová" miminka nám přinášejí tolik radosti a štěstí, že není nejdůležitější, jestli jsme maminky, nebo babičky. Mám dva vnuky a jednu vnučku, všem je už víc než třicet let, dávno je všechno jinak, ale stále se máme rádi a jsou pro mě nejdůležitější lidé na světě, samozřejmě včetně syna a dcery.
Lidmila Nejedlá
20.9.2014 11:45
Krásná vzpomínka. Přeji Vám zdraví a těm 185 cm skvělý život, aby byl své babičce oporou a stálou radostí.
Vladka Steinová
20.9.2014 10:44
Dobrý den, milé přítelkyně na "I60", moc Vám děkuji a Vám, co máte vnoučata radím, užívejte plnými doušky, dokud jsou malá, pak přijde nějaký zlom, puberta, jejich vlastní život a názory a už to není takové ..ale mně i těch 17 let, které s vnukem v říjnu oslavíme, hodně stálo za to! Vzpomínky nám totiž navždy zůstanou.S pozdravem všem Vla.
Alena Vávrová
20.9.2014 10:33
Ó, jak vám rozumím! Zažila jsem něco podobného, sice na jaře, kdy se dceři po 13 letech po první holčičce a mně po 2 týdnech, co jsem pochovala manžela, narodil vymodlený chlapeček - můj první a zatím poslední vnouček. Také to nebylo bez problémů a zažila jsem hodně strachu o něj i o dceru a také nám všem přinesl hodně štěstí a radosti a tím vysvobození ze smutku. Miluji všechna svoje vnoučátka, ale vnouček byl tehdy takový andělíček seslaný z nebes.
Jana Šenbergerová
20.9.2014 09:56
Myslím, že tu krásnou událost, kdy přišlo na svět naše první vnouče, máme v paměti jako tu nejkrásnější asi všechny. A když to nebylo úplně bez problémů, tak o to víc. Přeji hodně radosti i s velkými vnoučaty.
Marie Magdalena Klosová
19.9.2014 12:34
Nádherné,milá Vladko,jste jistě skvělá babička a ta babičkovská láska je jen trochu jiný druh té partnerské.Já prohlašuji,že se se svým,teprve tříletým vnoučkem "milujeme" a myslím,že to tak je.I když nám "ty uzlíčky" vyrostou,určitě se budou ke svým babičkám rády vracet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA