
Bedle smažená i nadívaná
19. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
19.9.2014 21:23
Růženko, sice prý houby rostou všude, ale u nás stále nic, ani bedly. Když rostou, sušené bedly dělám také, do polévky jsou moc dobré. Nezbývá mi jen se potěšit hezkými fotkami jak nalezených hub tak hotovým jídlem.
Alena Vávrová
19.9.2014 20:37
Růženko, Ty jsi nepřekonatelná houbařka i houbová kuchařka a zároveň i fotografka. Zrovna vařím na zítra pro návštěvu vepřové plátky se smetanovou omáčkovou s letošními sušenými bílými hříbky. Bedly jsem ještě letos neměla, ale již také rostou (jako všecky houby - jenom někde ;-). O těch sušených je to pravda, jsou výborné.
Jana Šenbergerová
19.9.2014 17:25
Mňam! To bych si také dala, ale o bedlu u nás skoro nezavadím. Letos jsem našla asi jen tři. Byly skvělé smažené na másle s kmínem, ale málo, málo ...Moc hezký fotodoprovod.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA