Je mladší než já. No a co?

Je mladší než já. No a co?

1. 6. 2012
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Zuzko, máš pravdu. Na čem vlastně by nám mělo nejvíc záležet - na konvencích, na názoru (dost často mylném) jiných? Určitě ne, mělo by nám záležet na tom abychom byli pokud možná šťastni nebo aspoň spokojeni. My i ti, co jsou okolo nás a máme je rádi. Měli bychom život prožít a ne jenom přežít. Jsem ráda, že jsem si tento článek přečetla.
Nina Šachová
Zuzano, měla jste velké štěstí, že jste HO potkala. Já jsem prožila několik velkých lásek, které mi hodně daly, ale už přes deset let se s tím pravým kdesi míjím. Asi to tak má být. Přeji Vám plnění vašich snů v tomhle věku a přiznávám: tiše závidím.
Zuzana Pivcová
Moc všem děkuji. Lépe to říct neumím. Výhra není důležitá. Důležité je žít sám se sebou v souladu a vyzařovat tím pozitivní energii i kolem sebe. Každá z těch, které jste mi napsaly, jste něčím mimořádně zvláštní a vzácná. Je to fajn, mít přátele a známé na dálku.
Olga Gálová
Přeji hodně štěstí!
Růžena Antlová
Gratuluji k výhře a moc vám ji přeji ,vaše články jsou moc pěkné.Není důležité kolik je komu roků ,ale na kolik se cítí .V tom má váš přítel pravdu.Tak přeji aby vztah vydržel.
Hana Práglová
Zuzko,zase jsi mě tak trochu dohnala k slzičkám.Moc Ti přeji hezké přátelství s mužem,kterého máš ráda.V tomto případě na věku přece nazáleží.A na dovolenou,kterou jsi vyhrála a ke které Ti blahopřeji,vezmeš přítele určitě sebou.Tak si to užijte!!!!
Hana Šimková
Zuzanko jste plodná pisatelka a přeji vám, jak výhru , tak i to jak hezky prožíváte svůj život. Je to inspirující a děkuji. Hana Šimková

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%