Vítězka soutěže Lady Sympatie:
Jsem ráda ve vaší společnosti!

Vítězka soutěže Lady Sympatie:
Jsem ráda ve vaší společnosti!

16. 9. 2014
Lady Sympatie Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Paní Lidmilo, chtěla jsem Vám kliknout, tedy dát bodík k Vaší fotce v soutěži modelek, ale nemůžu Vás tam najít. Pomůžete mi prosím? :)
Alena Tollarová
Tleskám!
Lidmila Nejedlá
Vážení, děkuji vám všem za hezká slova a děkuji redakci za dar. Celý život jsem bojovala proti drogám a teď se v nich budu válet. No, není ten život legrační?!
Alena Tollarová
Paní Lidmilo, chtěla bych Vám ještě touto cestou poděkovat za Vaše pěkné gesto. Volba čtenářů však byla jasná, a tedy cena náleží právě Vám. Doufám, že po návratu se s námi všemi rozdělíte o zážitky z konopných lázní a přidáte pár fotografií, abyste nás řádně namlsala. Jinak jsem také ráda, že jsem se z rozhovoru o Vašem životě dozvěděla více. Závidím Vám Vaši odvahu stoupnout si na brusle. Mně se to strašně líbí, ale nedokážu to... Pěkné dny s bruslemi i bez nich! :)
Vladka Steinová
Dobrý den, od počátku jsem věřila, že Lidmila bude Lady S .. a je to správné,prožila hodně, jen ten, kdo zakusí opravdovou bolest, ztrátu a zklamání, a to je jistě většina z nás,může hodnit.Navíc je moc sympatická a skromná.Hodně štěstí....Vladka
Olga Štolbová
A také přeju všechno nej, nej k Vašemu zítřejšímu svátku - zdraví, štěstí, pohodu a tak...
Olga Štolbová
Milá Lidko, jsem ráda, že můj hlas se dostal ke správnému človíčkovi, povídání s Vámi a o Vás se mi líbí a přeju teď už jen všechno dobré. ***
Marie Magdalena Klosová
Milá Lidmilo,s titulem nebo bez ,jste pro mě Lady Sympatie,jen co jsem Vás tu objevila.Držím palce ke všem aktivitám a jsem ráda,že tu jste s námi.
Eva Balúchová
Pěkný rozhovor,konečně jsem se toho dozvěděla víc o Lady Sympatie.
Jana Šenbergerová
Mám radost, že jsem dala svůj hlas dobrému člověku. Přeji vám, paní Lidmilo, tolik radosti a štěstí, kolik unesete.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%