Kouzlo časů minulých: já a moji staříčci
Ilustrační foto: Pixabay

Kouzlo časů minulých: já a moji staříčci

8. 8. 2021

Proč staříčci? Staříček a stařenka žijí na Valašsku, dědeček a babička v Čechách a starý otec a stará mama na Slovensku. Proto. Samozřejmě jsem je měl rád a často jsme je navštěvovali.

Kouzlo časů minulých
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Lancová
Přečetla jsem jedním dechem a taky si trochu zavzpomínala.
Jan Zelenka
Krásný článek. Dnes jsem v té kategorii staříků také, ale s příbuzenským setkáváním v dobách mého mládí, se dnešek nedá bohužel vůbec srovnávat. Doba je jiná. Také se proto, s trochou nostalgie, rád ohlížím zpátky. Díky za povídání, pane Kašík.
Margita Melegova
Moc pekne vzpominani, drsne podminky k zivotu ale kouzelne prostredi.
Daniela Řeřichová
Moc hezké vzpomínání, s nadhledem a citem, děkuji a těším se na další.
Lidmila Nejedlá
Pane Kašíku, pište o starých časech, tak hezky se to čte a vzpomíná.
Jana Šenbergerová
Moc pěkné, jen mi vrtá hlavou, kolik prarodičů jste vlastně měl. Napočítala jsem jich šest, ale běžně jsou jen čtyři.
Zuzana Pivcová
Vy byste krásně zapadl do Slovácko sa nesúdi a podobných. Máte výbornou vyprávěcí schopnost, o paměti ani nemluvě.
Marie Novotná
Odhadovala bych,že foto je z prvního přijímání.Moc hezké vzpomínání a připomenutí.Děkuji.Hned jsem si vzpoměla,jak nás babička budila každou neděli do kostela.
Marie Magdalena Klosová
Pane Jaroslave,nevnucujete se.Vaše povídání je příjemné,humorné a odlehčené,žádné zbytečné detaily a nestravitelná fakta.A přesto se dovídáme velmi mnoho o těch ne vždy veselých životních příbězích.Jste mistr svého oboru.Bravo!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%