Rodiče našich vnoučat jsou cyklisté, hlavně otec, a neměli ani čas, ani trpělivost, naučit své děti jízdě na kole. Ráda jsem se tohoto úkolu chopila a obě vnoučata jsem ještě v předškolním věku jízdě na kole naučila. A že to prospělo i mé fyzičce, je nabíledni. Video, jak jsem učila naši vnučku Kačenku na nevyužívané silnici k dnes již neexistující továrně LIAZ Loukov je z roku 2011 a natočil ho můj manžel.
Videosoutěž: Babička instruktorka
2. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
3.5.2015 09:56
Ano všechny jsme rády babičkami, spatřujeme smysl života v pečování o vnoučata a občasné hlídání. Hravost, otázky a radost, že se máme. Láska v kruhu rodiny a tam je to ohromné štěstí předávat dál. Včerejší diskuse by byla fajn, kdyby nezasáhl pan raditel . A Vladka mu jasně napsala, to nesmí nikdo napsat svůj názor ? Bohužel , vy si myslíte , že musíte mít vždy poslední slovo ....... a já jsem jen paní Vladku pdpořila.
Miroslav Štorch
28.9.2014 14:22
Moc pěkně je zachycena metodická řada - od jízdy bez šlapání, udržování rovnováhy, vlastní začátky šlapání , a pak brždění. Myslím, že vnoučata budou dlouho vděčně vzpomínat, že babička je naučila jezdit a věnovala jim ráda svůj čas. Já rád vzpomínám na mého strejdu, který mne učil o prázdninách, když jsme doma neměli kolo. Je vidět, že jste se hezky proběhla 8-)
Olga Štolbová
3.9.2014 22:39
Prima video a prima babička. Ještě, že jste to stihla před těmi operacemi.
Zuzana Pivcová
3.9.2014 20:40
To je milé video, vidím, že Vás Kačenka hezky prohnala, no, a navíc se už v tom útlém věku naučila něco, co já neumím dodnes. :-)
Lidmila Nejedlá
3.9.2014 20:05
Jste zdatná babička. Tu vnučku Vám závidím. Ať Vám to dlouho ještě běhá.
Dana Kolářová
3.9.2014 09:52
Šikovný návod výuky jízdy na kole, šikovná babička instruktorka i vnučka Kačenka. Přeji vám příjemné zážitky z jízd jak na rotopedu, tak v terénu.
Jana Šenbergerová
2.9.2014 22:01
Pěkně jste to všichni zvládli. Dovedu si představit, jakou jste z toho měli radost. Tak ať se vám spolu dobře jezdí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem