Soutěž Lady Sympatie: Život
vdovy je boj s mořem starostí
31. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
2.1.2019 16:41
Ráda jsem si to přečetla znovu a těší mě, že tě znám. Teď i já vím, jak krásná ta perla je.
Elena Valeriánová
2.1.2019 15:56
Lidmilko, i ve smutku jsi poeta, i po letech je to nadčasové čtení.
Blanka Macháčková
13.5.2018 21:31
Lidu, musela to být bolest, kterou tlumila pouze zodpovědnost držet rodinu nad vodou. Je dobře, že se ti to podařilo.
Marcela Zvadová
26.10.2015 08:16
Krásný článek.Paní Lidmilu jsem poznala v Letňanech,je to úžasná dáma,skláním se před ní.Titul Lady Sympatie si stoprocentně zaslouží.
Ingrid Hřebíčková
24.5.2015 14:03
Lidmilko, čteme obě tvůj článek a oběma nám tečou slzy po tvářích .... Děkuji. Míša a Inka
Eva Krausová
18.2.2015 10:34
Milá Lidmilko,
jen mi tečou slzy po přečtení... Jste silná žena, Vaše dětí mají skvělou maminku. To, že byste nedala semlít v hloubce moře svůj šperk-rodinu, to je štěstí a veliká láska, láska k dětem i k životu.
Já o maminku tragicky přišla, byla jako Vy, prostě ta nejlepší maminka na světě, ale "osud" nám nedovolil, abychom si toho ještě mnoho sdělily, objaly se, abych držela maminky ruku v mé dlani, prostě jen tak byly. Proto mne to tak bolí stále, ale to je asi život...Nějak mi dáváte sílu jít dál a neutopit se v tom moři žalu, bolesti,smutku, samoty a prázdnoty.
Dosud jsem měla jen fenku Meginku z útulku, nyní mám blízko i k Vám, Vašim něžným, povzbudivým článkům a to mi dává sílu jít dál.
I pro mou maminku byla rodina, rod vším, před jejím odchodem hodně vzpomínala na své rodiče, já se ale ptám, proč odešla tak brzy, tak zbytečně právě ona, ta skvělá žena a dáma...ale hlavně maminka?
Snad aspoň tam nahoře již její duše našla klid a bezpečí,chci v to věřit při pohledu na hvězdy noční oblohy, při vločkách, když se v zimě sypaly z oblohy...
Marie Foltýnová
25.1.2015 20:50
Milá paní Lidmilo.Je dobře,že Vás moře nestáhlo na dno a zdárně jste překonala všechny ty strasti které Vám osud nastražil.Jinak by tu nebyl tak krásně napsaný článek.Moc Vás obdivuji pro Vaši vůli jít dál.
Věra Sobotová
15.9.2014 16:03
Vážená paní Lidmilo,
jste rozená spisovatelka! Ani Hemingway by to líp nenapsal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA