Moje léto 2014: Gibraltar mezi
kontinenty, kulturami a opicemi
31. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
24.4.2015 09:12
Užasně vyprávěné, lehce, vtipně, a přitom informativně. Potěšilo mě. Díky, pane Tomáši
Marie Magdalena Klosová
2.9.2014 16:08
Milý pane Horáčku,musím přiznat,teprve teď,s křížkem po funuse,jsem si přečetla Vaše čtyři "bezva"reportáže ze španělských cest.Španělsko mě čeká příští rok,neb jsem měla to štěstí,že jsem vyhrála v podobné lit soutěži voucher s finančním příspěvkem CK Galileo do Andaluzie.Nebude to premiéra,poklady Andaluzie jsem už odhalovala na své náročné,měsíc trvající,pouti se svým mužem před 8 lety.Tehdy jsme na skálu Gibraltar jen vzhlíželi zdola.Tlačil nás čas.Po Vašem doporučení si ji určitě nenechám ujít shora.Děkuji za zábavné počtení.
Dana Kolářová
1.9.2014 14:13
Pane Horáčku, blahopřeji k vítězství v soutěži a děkuji za příjemné čtení. Připomněl jste mi, že ani já jsem si při návštěvě Gibraltaru s „opičkami“ do očí nepadla. Ovšem jeskyně jsou nádherné.
Olga Štolbová
31.8.2014 10:03
I já moc děkuji za zajímavé povídání, ani já se tam už určitě nepodívám.
Renata Zadražilová
31.8.2014 09:58
Pěkně popsaná cesta, díky za zprostředkování, tam se už nepodívám. A tak si tady aspoń mohu hezky počíst.
Zuzana Pivcová
30.8.2014 20:56
Tím jste ještě posílil mou touhu vidět Gibraltar. Díky za tak primové líčení. A ten pocit vřelých díků, že mi bylo dopřáno..., už jsem měla několikrát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA