Soutěž Lady Sympatie:
Alena křivoústá
28. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
1.1.2019 17:52
Aleno, až dnes, venku šedivo a doma líná nálada, jsem si otevřela tento tvůj článek. Nevim, kdo vyhrál soutěž zde zmiňovanou, ale za sebe mohu říct, že jsem ráda, že jsi moje kamarádka.
Alena Tollarová
23.2.2015 17:15
Venku prší a já si držím černou hodinku. Pro tmu ani nevidím na klávesnici. Sem tam mi přibyde nějaké "přečtení", tak mě napadlo se k článku vrátit. Lecos se od té doby změnilo, převalilo se několik větších i menších vln, za krkem mi sedí ta "Šedesátka", ale já se dívám na svět pořád optimisticky. Poděkovala jsem všem sympaťákům a sympaťačkám, co kvůli mě neváhali napsat pár řádků, jen dlužím poděkování ještě Vandě a Jítě. Tak holky, díky.
VANDA Blaškovič
4.1.2015 19:40
Aleno ! To je bomba ! Ty se umíš tak dobře povalovat po tom gauči ! Kdo by co za to dal ! Focený v roce 2005?...:))
Alena Tollarová
8.9.2014 09:11
Děkuji všem sympaťákům a sympaťačkám, kterým jsem sympatická :) a dali mi svůj hlas. Díky. Alena
Miroslava Brachtlová
5.9.2014 11:46
Alenko, jste opravdu vzorem toho, jak bojovat s tím, co život nám všem přináší! Neztrácíte optimismus, rozdáváte radost a také užitečné a bezplatné rady jak s životem bojovat! Optimismus je vidět nejen z fotografií, ale je jím proložen celý "příspěvek". Držím pěsti - to prý přináší štěstí!! - přeji i do dalších let mnoho sil a nekončícího optimismu a dávám svůj hlas!
Martin Tollar
4.9.2014 09:23
Kdo jiný by měl mít moje sympatie, než vlastní šťastná matka křivoústá Alena Tollarová .
Ingrid Skopcová
2.9.2014 23:05
Jednoznačně můj hlas patří "Šťastné Aleně křivoústé". Křivá ústa nevidím jen "čuprbabu! co se usmívá a moc pěkně píše.
Blanka Líbalová
2.9.2014 15:27
Aleno, napsala jsi to moc krásně. Fandím ti a máš můj hlas a také obdiv. A křivá ústa - žádných jsem si nevšimla.
Petr Nový
2.9.2014 09:15
Co dodat - život by byl mnohem krásnější, pokud bychom takto k němu přistupovali všichni. Můj hlas pro Lady Sympatie má jednoznačně šťastná Alena křivoústá (i když ta křivá ústa nikde nevidím).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA