Soutěž Lady Sympatie:
Alena křivoústá

Soutěž Lady Sympatie:
Alena křivoústá

28. 8. 2014
Lady Sympatie Modelky
Hodnocení:
(5.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jindra Sedláková
Za sebe dávám hlas pro Lady Sympatie "Šťastné Aleně křivoústé", i když ta křivá ústa nejsou vůbec poznat. Už jenom to, s jakým nadhledem a dávkou optimismu je to vše napsané, je vidět, že je opravdu šťastná! :-D Určitě je lepší mít křivá ústa a být spokojený člověk, než být spokojený člověk s křivým charakterem..... ;)
Pavel Král
Hezky napsaný příspěvek. Herec Miroslav Donutil kdysi uvedl, že v Čechách jsou si lidé schopni závidět i dobrou náladu - a v tom má bohužel pravdu. Ale my s dobrou náladou si ji nenecháme zkazit nějakými škarohlídy, že ? :-)
Iris Wolfová
Ať Vám ten Váš optimismus vydrží!
Eva Balúchová
Přehodila jsem písmenka:podstatná!!!
Eva Balúchová
Tak koukám,že už jsme tady šťastné ženy dvě.Výhra je sice fajn,ale není pro nás posdtatná,že? Byla jste mi sympatická už na přehlídce a kdyby jste na to sama neupozornila,žádné vady na kráse bych si nevšimla.Vyzařuje z vás pohoda a spokojenost.
Libuše Křapová
Sympatických, optimistických a radostných lidí je stále málo. A že máte nějakou malou fyzickou vadu? Za prvé to není vidět ( Zuzana velice dobře popsala, co si o různých vadách myslím i já) a za druhé, pokud to vadí někomu jinému, je to jeho problém, ne? Takže - s úsměvem na rtech pějte svou píseň dokola i nadále :)
Soňa Prachfeldová
Alenko šťastná, naopak - vynikáte ohromným optimizmem, lidstvím, humorem, skvělé... máte moje sympatie !
Svatava Páleníková
Máte mé sympatie... :-)
Zuzana Pivcová
Myslím, že by si běžným pohledem na Vás nikdo žádné vady nevšiml. Tím, že jste nad věcí, máte vyhráno, kdyby si přece jen někdo s blbou poznámkou všimnul. Jsem si jistá, že vady charakterové, které na první pohled viditelné nejsou, mají daleko horší dopad na okolí. Vás si pamatuji nejen z Černého Mostu, ale už i z předcházející debaty ohledně úrovně modelek i60 z prvního kola na Facebooku. Máte mé sympatie, Lady.
Jana Šenbergerová
Milá Alenko, moc se mi líbí váš přístup k životu. Možná i proto, že také ničím "nevynikám", za ničím se neženu, ale všechno, co mě obklopuje mě dovede potěšit, pokud mě to ovšem nerozesmutní. Deštivý den stejně jako slunečný má své kouzlo a dá se pěkně využít hlavně k lenošení. Teď mě napadá, že v tomhle určitě vynikám. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%