Soutěž Moje léto 2014 vrcholí, 
nominujte favorita na vítězství

Soutěž Moje léto 2014 vrcholí,
nominujte favorita na vítězství

24. 8. 2014
čtenáři i60.cz Moje léto 2014
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Králová
Ráda bych navrhla články paní Hany Šorejsové mezi nejlepší v soutěži "Moje léto". Předpokládám, že nominace se přijímá - jakj píše paní Pivcová - a to bez dalších komentářů. Líbilo se mi poučné a vtipné povídání s názvem z filmu "Prázdniny v Římě", "Moje léto v Lisabonu" http://www.i60.cz/clanek_8918_moje-leto-v-lisabonu-meste-sedmi-pahorku.html i další vyprávění o Kanárských ostrovech. Osobní fotografie paní Šorejsové jsme mohli vidět na snímcích z Austrálie, a tak necítila asi potřebu vystavovat další.
Marie Magdalena Klosová
S paní Miladou Salajkovou jsem si užila znovu jižní Moravy a pak zavzpomínala na svého muže - rybáře.Bude to asi tím,že její povídání je od srdce.Ale i další letní příspěvky jsou milé a autentické.Každý je jiný,s důrazem na něco jiného.tak jako je jiný každý z nás.A díkybohu za to.Přiznávám,že jsem o prázdninách byla jen velmi málo u počítače,takže jsem všechny nestačila přečíst.Ale myslím a soudím tak podle sebe,že většina je psaná s úmyslem podělit se o zážitky a zkušenosti s jinými.Vtáhnout je "do děje" a otevřít kraje,kam se sami ještě nevydali.Já osobně jsem měla "nutkavou"chuť to učinit a jestli jsem některé zaujala,jsem tomu ráda.Redakci vůbec nezávidím její úkol. Děkuji všem za příznivé ohlasy a držím palce všem,kteří uměli potěšit svým povídáním jiné.
jana bendova
Jednoznačně nominuji článek paní Soni Prachveldové . V Nepomuku a okolí to známe a je to tam opravdu moc krásné.
Pavel Král
Chtěl bych nominovat mezi finalisty zajímavé články pana Štorcha o Sarajevu a Drveniku. Většina z nás má Jadran ráda a jezdíme tam. Mohli jsme si v jeho článcích připomenou atmosféru pobytu u moře na panoramatických snímcích, které nikdo z dalších autorů nezařadil. Líbilo se mi jeho citové zdůvodnění, proč jezdí právě stále na jedno místo už padesát let. Každý z nás má některá místa spojená s konkrétními vzpomínkami i lidmi. Ať už jsou to Beskydy, Bílé Karpaty, Nepomuk nebo Provence. Moc se mi líbilo zařazené video, na kterém je zachycena radost autora z plavání v Jadranu i video s typickou dalmátskou hudbou. Proto navrhuji jeho články mezi ostatní nejlepší.
Jitka Chodorová
Dávám hlas paní M.M.Klosové za její hezký a pravdivý příběh z Prováns.
Marie Novotná
Moje nominace je pro Jarku Handlovou s ,,Burfurdo je pro zdraví i zábavu".
Jana Šenbergerová
Miluji babí léto u nás, dávám přednost samotě ve dvou, proto mě nejvíc oslovil článek Soni Prachfeldové.
Hana Šorejsová
Musím se opět smát ! Já žádnou cenu nepotřebuji, a kdyby hloupost nadnášela tak se tady budou někteří vznášet, pokud někdo někde byl a rád píše tak o tom napíše, někdo si rád prohlíží své fotografie, někdo umožní lidem nahlédnout do koutů světa. O tom to celé je ! Své soukromí si uchovávám. Klidně si zde navrhujte, kdo je nejlepší .....myslela jsem , že lidi si rádi počtou o jiných koutech a nebudou ze závisti psát celé odstavce ..... Cestování je poznání světa a člověka motivuje a nabíjí pozitivní energií.
Zuzana Pivcová
Dávám svůj hlas příspěvku Daniely Radkové Sama na přehradě, a to bez dalších komentářů.
Zdenka Maxová
Vážení,chci Vás pozvat,a léto má ještě být, do areálu HEIPARKU v Tošovicích,nedaleko Oder. Strávíte příjemné dopoledne nebo odpoledne spolu s dětmi na bobové dráze,lanáčku,lanové dráze, obřích skluzavkách ,při střílení z luku, chůzi na chůdách, lezecké stěně,trampolínách i bungee trampolíně,rodeo-býk, Jsou tu dvě restaurace ,hotel a v létě se osvěžíte v krásném přírodním koupališti.K dispozici je plážový volejbal HEIPARK je vhodným místem pro firemní akce, konference, semináře a teambuildingy. Firmám se nabízí možnost využití areálu, zázemí dvou vyhlášených restaurací včetně salonku s kapacitou pro cca 60 osob a ubytování v HOTELU HEIPARK. Je zde i golfové odpaliště Dá se dojet autem na prostorné parkoviště a odtud pak již můžete procházet po celém areálu.Tento areál se využívá i v zimě na lyžování a snowbording,nově se buduje tubbing-zatím v testovacím provozu,adrenalinová zábava pro děti od 5 let,tak i pro rodiče a prarodiče. Měla jsem doma v létě dvě návštěvy příbuzných a kamarádek a vyvezla jsem je do HEIPARKU a všem se moc líbil. Více na http://najisto.centrum.cz/3071991/heipark-tosovice/ Zkuste se přijet podívat na pěkné místo, zdravímVás .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%