Soutěž Moje léto 2014 vrcholí, 
nominujte favorita na vítězství

Soutěž Moje léto 2014 vrcholí,
nominujte favorita na vítězství

24. 8. 2014
čtenáři i60.cz Moje léto 2014
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Renata Zadražilová
A přidávám nominaci (jde-li to) příspěvku paní Soni Prachfeldové o Nepomuku.
Renata Zadražilová
Já souhlasím s níže uvedeným. Nominuji na hlavní cenu článek paní Aleny Tollarové "Alpský Anger".
Zdeňka Vítková
Ano bude to těžké.Také jsem z jihu Moravy a tu může navštívit i ten nejchudší senior,protože na Mušovských jezerech, když fouká vítr, jsou vlny velké jako na moři.Cesta např. vlakem či autobusem není problém a občerstvení na každém rohu. V hodnocení článků bych se spíše věnovala tomu,jak na nás článek působil, kdy nás vtáhl do prostředí tak, jako kdybychom tam opravdu byli spolu s autorem.To je na tom to krásné.V několika článcích jsem spíš měla pocit, že je tam popsáno to, co už někdo, někdy , někde, v nějaké brožuře napsal a teď se jen chlubí, že tam byl,vše viděl a vše se dozvěděl.To se samozřejmě netýká článků např. paní M.M.Klosové-ta vše popisuje velmi pocitově a prostě tam byla !. Navíc to doložila, na rozdíl od některých, vlastními fotografiemi, na kterých je i zvěčněna.Snad čtenáři rozliší články, které jsou popsány či opsány jen pro výhru a ne pro opravdové přiblížení dané části země.Myslím, že se to naštěstí týká jen jedné osoby, kterou nemohu jmenovat.Ale když se podíváte pod tyto články, hlavně z cest, téměř nikde nenajdete vlastní fotografie, jen imaginární nebo ilustrační fota z netu.Proč ? Tohle přece není potřeba-za každou cenu ! I když jsem byla na mnoha místech světa, nezůčastnila jsem se této soutěže, proto si dovoluji vyslovit svůj názor a obdivuji všechny lidi, kteří si našli čas a o své opravdové zážitky se dokázali více či méně svým vlastním stylem psaní podělit a přiložili vlastní fotografie.Nevěřím totiž, že ten , kdo cestuje, že si neudělá byť obyčejným fotoaparátem či telefonem vlastní fotografie z míst , která navštívil.Většina z nás není tak bohatá ,aby mohl navšívit vzdálená místa opakovaně a proto většinou žijeme ze vzpomínek u fotografií. Nemám pravdu?
Pavla Vítková
Já nominuji článek paní Prachfeldové o autokempu u Nepomuku, který jsem si právě přečetla. Byť také cestuji do zahraničí, líbí se mi objevování krás v Česku. A paní Soňa popsala své místečko moc krásně a přidala překrásné fotografie.
Eva Balúchová
Je to těžké rozhodování,je opravdu z čeho vybírat. Asi nejvíc mě oslovil článek paní Milady Salajkové:Malovaný svět aneb Chvála jižní Moravě.Všechny místa ,o kterých paní Milada píše,jsem navštívila a mohu doporučit.Je tam opravdu nádherně.
Milada Salajková
Jednoznačně povídání od M.M.Klosové : Provans. Provans, A zase Provans. Diky za ně !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%