Kousek léta
22. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladka Steinová
27.8.2014 18:02
Dobrý den a děkuji Vám oběma opět jediné slovo vážím si toho, právě jsme dorazila s vnučkou z vysočiny, kde jsme totálně vypršeli, ráno byly jen 4C ,ale našli jsme hodně hub i praváky tam, kde bych to nečekala.Jen bylo nepřijemné topit a topit.Děkuji a pěkný večer Vla
Jiří Libánský
23.8.2014 09:21
Báseň je pěkná. Je zajímavá svou nečekaností, se kterou dává tento básnický tvar takový konečný smysl.
Zuzana Pivcová
22.8.2014 14:43
Moc se mi to líbí. V mládí jsem také někdy psala volným veršem, protože to v druhé polovině 60. let bylo moderní (viz Štroblová). Dnes mi to nějak pocitově nejde. U Vás to je zřejmě naopak. Mám chuť zatleskat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA