Mečíky kvetou, mámo...
18. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
20.8.2014 12:27
Článek mi potvrdil, že když se někdo něčemu věnuje s láskou a plným nasazením dokáže úžasné věci.
Třeba i v oblasti vrcholového mečíkářství.
Dana Kolářová
19.8.2014 09:37
Květiny oči i duši pohladí svou krásou byť jen na fotografii a den rozzáří. Děkuji za příjemné vyprávění.
Jana Šenbergerová
18.8.2014 21:34
Mečíky jsou nádherné letní květiny. Přestože i u nás v zahradách kvetou, v květinářství je nemají. Dříve jsem si je ráda kupovala.
Děkuji za krásné fotky, aspoň tak se dostaly mečíky i do mého pokoje.
Růžena Antlová
18.8.2014 18:27
To je krása. Taky mi kvetou na zahrádce ,ovšem ne v takovém množství a barev. Mám radost že mi krom žlutých,růžových vykvetl krásně fialový a tmavě hnědý . Když jedu na Floru vždy si pár cibulek mečíků nakoupím .
Dagmar Pravečková
18.8.2014 16:24
Já moc a moc děkuji za fotky a za článek. Mečíky miluji od malička, moje babička Liduška je pěstovala. Pěstovala je s láskou jako všechny květiny ve své zahradě. Díky vašemu článku jsem si znovu vzpomněla na moji milovanou babičku, která ovdověla po 12letech manželství, zůstala sama s třemi dětmi, moje máma byla nejstarší a bylo jí tenkrát 12 let. Já jsem se od své babičky mnohé naučila.
A díky za atmosféru mečíků. Ke skutečnému polaskání s mečíky mám momentálně hodně daleko. Na severu Německa jsou překrásné pěstěné zahrady kolem každého domu, zahrada je pýchou každého majitele, ale mečíky tu nevidím. Ještě jednou díky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA