Jak jsem "potkala"
Bohuslava Martinů
14. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
23.8.2014 19:04
Milá paní Vladko. Už jsem urazil Jižní Moravu a teď Poličku. Proboha moje vzpomínky nejsou cestopis. Jde mi o příběh a tohle je moje vzpomínka na unavené nohy, nechuť k dalšímu putování a odmítnutí vystoupat určitý počet schodů. Nětreba jako pokání navštívit Poličku ani dnes.
Vladka Steinová
18.8.2014 12:17
Dobrý den, pane Mendlíku, myslím,že je škoda, že z Poličky máte jen takový zážitek. Nepropaguji,ani neopisuji z internetu, poslepu bych Vás provedla tímto krásným městem, věnným městem českých královen s ojedinělými gotickými hradbami.Traduje se, že pod krásným náměstím šumí moře.Povinně bych do věže kostela sv. Jakuba nikdy nešla, jen s opravdovým zájmem. Ale každý uznáváme jiné hodnoty, každý máme právo na své subjektivní pocity.
František MENDLÍK
14.8.2014 22:21
Milá paní Vladko. Hezky se to čte. Já jsem ale hudební antitalent a iformace o Bohuslavu Martinů znám jenom všobecně, že aby sem nebyl blbec. Poznal bych jej i na fotografii. Na Poličku mám ale vzpomínku jako pedagogický dozor. Doplahočili jsme se s osmou třídou při putování až do města. Měl jsem už chůze plné zuby. Celá třída i s manželku coby vedoucí se vyšplhla povinně do věže, aby shlédla slavnou světničku. Já jsem zůstal dole a na protest jsem vypil několik frťanů Od té doby mám v povědomí kde to bylo a kdo že na té věži vlastně bydlel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA