Moje první porevoluční léto: co mě nezabije, to mě posílí
FOTO: Poskytnuto Jaroslavou Handlovou

Moje první porevoluční léto: co mě nezabije, to mě posílí

27. 6. 2022

Uplynulo jen pár týdnů od Sametové revoluce a já jsem si v jakési radostné euforii pustila v práci pusu na špacír. Podle mého mínění měli někteří jít od válu, ale oni neochvějně ještě lpěli na výnosných pozicích v podniku dále.

cestování dovolená Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Jarko, Tobě jako člověku fandím od první chvíle, co Tě znám. Jsi neskutečně pozitivně silná, zdravotně, pracovně, lidsky, mnozí ani nevědí, protože o sobě a svých problémech či naopak úspěších vůbec nereferuješ. Příspěvek je původně, jestli se nepletu, 9 let starý, čas letí, věci se mění, ale Ty niterně ne. Díky.
Libuše Heulerová
Jarko, jsi bezva odvážná holka do nepohody...
Jana Jurečková
Také si vzpomínám, že jsem po revoluci přišla o práci. Musela jsem podepsat dohodu. Nic nepomohlo, ani moje prosba, že mě práce baví a nemám v úmyslu si hledat druhou. Měla jsem štěstí a našla si místo zapisovatelky na soudě...Vás ale obdivuji v tom, že jste našla odvahu se osamostatnit, založit cestovní kancelář, ne každému se to podaří.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pamatuji na první moje setkání íčkařů v Havl.Brodě, které jsi Jaruško organizovala a bylo to moc pěkné. Jsi výborná organizátorka a skvělý člověk.
Marie Faldynová
Jsem opravdu ráda, že všechny těžkosti nakonec dobře dopadly. Je mi smutno z lidí, kteří dovedou takhle podrazit. Ale konec dobrý - všechno dobré.
Jitka Hašková
Jarko, jsi úžasná bojovnice. Gratuluji k úžasnému výkonu.
Eva Mužíková
Jarko, tak takové kotrmelce píše opravdu jen život. Jsi bojovnice, Tvé rozhodnutí se založením cestovky obdivuji, smekám... zkrátka jsi super " baba", tak ať se vaší cestovce daří ve všech směrech.
Marie Ženatová
Milá Jaruško, také jsem si velmi ráda přečetla Tvůj dřívější obdivuhodný článek. A dodatečně Ti blahopřeji k tomu, jak se Ti podařilo Tvůj pracovní život výborně zvládnout*
Marie Měchurová
Jarko, klobouk dolů, jak jsi to zvládla. Taky jsem před padesátkou přišla o práci. Dalo mi to hodně zabrat najít novou. Nakonec jsem byla spokojená, stejně, jako Ty. Život je boj.
Naděžda Špásová
Jarko, nebyla jsi v tom sama. V r. 1995 jsem po 15 letech odešla z Oděvů, kde jsem byla v obchodním oddělení. Když jsem hledala práci, tak už jsem buď byla stará, nebo navyklá na komunistické móresy. V KSČ jsem nikdy nebyla. Taky jsem docela dlouho hledala práci, tak vím jak ti bylo. Dvě děti, manžel pracoval v kultúře, peníze nic moc. Párkrát jsem ještě měnila zaměstnání a s prací jsem definitivně sekla po vážné nemoci v r. 2010. Takovou úlevu jsem nikdy předtím nepoznala. Můžu s klidným svědomím říct, že jak jsme na tom finančně teď jsme nikdy předtím nebyli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%