FOTO: Poskytnuto Jaroslavou Handlovou
Moje první porevoluční léto: co mě nezabije, to mě posílí
27. 6. 2022Uplynulo jen pár týdnů od Sametové revoluce a já jsem si v jakési radostné euforii pustila v práci pusu na špacír. Podle mého mínění měli někteří jít od válu, ale oni neochvějně ještě lpěli na výnosných pozicích v podniku dále.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
27.6.2022 15:34
Jarko, někdy v době napsání Tvého článku jsem naskakovala do proudu íčka. Neměla jsi to opravdu jednoduché, ale jsi holka do nepohody a nakonec sis poradila, jak nejlépe jsi mohla. Ráda jsem si o Tvých pracovních peripetiích početla a máš můj obdiv, jak jsi všechno zvládla a zvládáš.
Anna Potůčková
27.6.2022 14:21
Myslím si Jaruško, že Tvůj pracovní život byl hodně pestrý a s překážkami, které jsi překonala výborně! Dík za zajímavý článek a jsem ráda, že díky Íčku Tě znám také osobně.
Zdenka Soukupová
27.6.2022 13:54
Jarko, klobouk dolů. Asi bych takovou situaci nezvládla jako Ty. Věřím, že cestovka pořád cestuje. :-)))
Daniela Řeřichová
27.6.2022 09:41
Jaruško, smekám před tebou! Je obdivuhodné, jak ses postavila čelem ke všem překážkám. Moc ti fandím stejně jako dalším lidem, kteří si nestěžují na křivdy, ale bojují s nepřízní osudu. Držím palce i dnes a jsem moc ráda, že jsem tě potkala. :-)
Blanka Lazarová
27.6.2022 09:34
Jaruško, ráda jsem si přečetla tvůj článek, i když už byl napsán dříve. Ale téma je to aktuální pořád. Zvládla jsi to na výbornou a měla nakonec moc pěknou práci. Taky by mě to bavilo. Ale čas je neúprosný, tak třeba " v příštím životě."
Dana Puchalská
27.6.2022 07:55
Vida, další a vyloženě zajímavý článek z archivu. Přečetla jsem si ho se zatajeným dechem. Sice s téměř osmiletým zpožděním ,ale i tak mne zaujal. Proto přidávám
nekolik ******* i sem do diskuze.
Jana Šenbergerová
14.8.2014 12:34
Také jsem začala po revoluci "posilovat", i když trochu jinak, než ty Jaruško. Stále žasnu, co křehká žena všechno vydrží. Jsme dobré!
Marie Novotná
13.8.2014 18:49
Já mohu jen souhlasit se Soňou.I ty moje narcisové slavnosti byly s Jarkou a její cestovkou.Nemělo to jedinou chybičku.Až přes i60 jsme se kapičku víc poznaly osobně.Ještě hodně sil a dobrých chvil s cestováním i soukromý
Olga Štolbová
13.8.2014 18:04
Jarko, jsi úžasná holka do nepohody, s Tebou bych se nebála ani do pekla, jiní už by dávno rezignovali. I tu naši Párty i60 jsi zorganizovala senzačně. Obdivuju a gratuluju a přeju další úspěchy.
Hana Práglová
13.8.2014 16:28
Vůbec ti to nezávidím.Taky mi bylo doporučeno,abych dala výpověď,protože mi můj zdravotní stav nedovoloval pracovat v MŠ.Tenkrát mě něco osvítilo a já neposlechla.Dnes vím,že jsem tehdy udělala dobře.Je dobře,zes našla zalíbení v tom,co děláš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA