Závislost na pilulkách.
Netýká se náhodou i vás?
8. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
9.10.2014 19:03
S mužem závislým na lécích mám bolestivou zkušenost. Když si stěžujete na bolesti hlavy, nespavost, dá vám léky skoro každý. Když vidite klečet šedesátilého chlapa kvůli léku na cokoli, jste zoufalí.
Jiří Libánský
8.8.2014 21:44
Mám to štěstí, že moje tělo odmítá syntetické látky, ať jsou to konzervanty v potravinách a nebo škodliviny obsažené v ibalginu a podobných. Možná bych si na to postupně zvykl, ale nestojím o to. Bylinky, koloidní stříbro, med atd., to je lepší cesta ke zdraví. Ale je spousta lidí, kteří jsou na spotřebě pilulek finančně závislí a tak jsme o jejich blahodárném účinku na naše zdraví neustále přesvědčováni.
Olga Štolbová
8.8.2014 14:45
Naštěstí tohle není můj problém, sice občas nespím,ale věřím na bylinky a meduňka, máta, nebo i teplé mléko mi pomáhají.
Marie Novotná
7.8.2014 19:25
Tohle mi připomělo něco z mého okolí.Jistý pán byl přesvědčený,že mu bílé pilulky pomáhají na jeho nespavost .Muži se domluvili a nakoupili lentilky,vybrali jen bílé a věnovali je jistému pánovi s tím,že jsou od doktora ,,na černo",ale určitě to jsou ty,které potřebuje,jen je musí polykat celé a nekousat.Světe div se-pomáhaly.Vůbec nezkoumal,co je to za ,,léky,,hlavně že pomáhají.Po určité době vyžadoval další,protože jsou ,,nejlepší"a pomáhají.Pravda ,už je to nějaký rok zpátky a pán byl tak trochu ,,jiný",ale proč mu neposkytnout ,co potřebuje,že?.Tyhle pilulky mu neubížily a on věřil,že pomáhají.Hlavně,že to byly bílé a byly po ruce.
Ještě musím podotknou,že spal sotva dosednul na židli či postel,takže mu ,,lentilkové"léky na spaní stačily.Ale všude říkal,že už několik dnů nespal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA