Lady Sympatie: jsem spíš Lady Trapas
10. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Mesarčová
10.9.2014 07:33
...děkuji za příjemné komentáře, některé až dojímající ...nečekala bych je mnohdy. Jsem za ně vděčná. Jsou mi více, než vítězství. Jsem šťastná.
Monika Mrkvičková
3.9.2014 22:27
Jani, jsem hrozně ráda, že jsem tě, řekla bych skoro nedávno, potkala. Jsi žena s neskutečně šťavnatým životem, bez nudy a bez mračení, s krásným úsměvem a energií, kterou ti hrozně závidím, ale je to ta dobrá závist, která mě popichuje dělat něco pro sebe, zatím jen pomalililinku, ale přesto. Máš úžasný spisovatelský talent, četla jsem už pár tvých článků. Humor, výběr a poskládání slovíček je tak, řekla bych, až brilantní, a vede u mne, že se přiblble na notebook usmívám (z něho si čtu tvé články) a v tu chvíli si říkám otřepanou frázi, že padesátkou život nekončí, ale naopak začíná. Hodně hodně štěstí!
Jiří Lautner
3.9.2014 18:35
Na základě toho, jak Janu znám a co o ní vím, mohu jen dát palec nahoru!
Renata Vlčková
3.9.2014 10:15
S Jančou se znám od základní školy,kde naše letité přátelství spojil volejbal.Janča je opravdová kámoška,žena do nepohody,která má šarm,vtip.Je chytrá,inteligentní a má své osobité kouzlo.Prostě Lady sympatie.Jani stále překvapuješ.Díky že jsi.
Vláďa Jonáš
3.9.2014 09:31
Jani, jsem rád, že v tom nejsem sám. Co já umím za trapasy, to by bylo vyprávění na dlouhé večery. Co ale neumím - o tom tak hezky napsat. Už se těším na tvůj další článek.
Dagmar Hartley
3.9.2014 06:53
Jana ma me SYMPATIE jiz celych 38 let. Zname se od gymnazia a nikdy jsme neztratily kontakt, prestoze me zivot zaval do Kanady a pozdeji do Hong Kongu. Nikdo z mych nejblizsich pratel nebyl dost odvazny ci divoky na tolik aby za mnou vzdy prijel; a to do obou zemi s touhou nejenom byt na par dni na dovolene, ale opravdu stravit cas jen se mnou, poznat svet a kulturu zeme ve ktere jsem v tom case byla. Jsme s Janou stejne "potrefene" a totalne. Zmena je pro nas zivot. Prestoze jsme byly dlouho vdane (obe mame odrostene deti, ktere jsme hodne vydrzovali ze sveho platu), doslova jsme leta "drely" bez narikani a sebelitosti. proste at bylo co bylo, snazily jsme se to nekam dotahnou a tak jsme se i odvazily udelat revoluci v zivote (kterou na rozvod manzelstvi prinesl), prestehovaly jsme se, zmenily jsme praci a zacaly zase od piky znova! A co nas nezabilo, udelalo nas silnejsimi! Jana je neskutecny clovicek, ktery nosi srdce na dlani. I kdyz nema, tak vzdy da. A takovych je dnes kteri davaji a nic neocekavaji uz malo. Jana ma silne zasady a zivotni principy z kterych nikdy nesvolila. Jana je silna, odvazna, nesmirne disciplonavana. Neni veci, sportu, jidla ci akce kterou by nevyzkousela !! Ja jsem jeji fanousek jiz cely zivot. Navic v poslednich 2-3 letech jsme se take obe znovu na "stara - ale jeste dobra!" kolena zamilovaly. Mame nove partnery a prozivame zas blaznivou lasku se silenosti teenageru. Jsem stastna ze jsme se spolu videly pred mesicem v Praze. Poznala jsem jejiho Standu a Jana poznala meho Garryho. Ihned jsme se vsichni zpratelili a stravili uzasny vikend. Garry byl tak ocarovan kouzlem Ceska a hlavne uzasnym pohostinstvim a blizkosti mych pratel ze se rozhodl se vratit do Ceska znova a stravit tam pristi leto. A toto je ocividnou zasluhou Jany (i Standy) a potvrzenim ze jeji kouzlo, velke srdce a SYMPATIE jdou za hranice male zeme jako je Ceska Republika. Hlasuji pro Janu za 4 narody - za Cesko, Kanadu, Anglii a Hong Kong.
Janku I love you a jsem na tebe neskutecne pysna !!
Pro me jsi prvni vyherkyne at je co je !!
A trapazy budem delat dal - bez nich neni v zivote legrace xxx
Stanislav Švára
2.9.2014 20:13
Mohu jen povrdit. S Janou se znám jen dva roky a bez jejího humoru a bláznivin bych již nemohl být. Díky , že jsi.
Marta Fiaminová
1.9.2014 21:31
Jani,
moje sympatie máš preto, že si vieš urobiť humor aj na vlastný účet. To mi je viac než sympatické. Nech ti to vydrží čo najdlhšie. A keď sa pozriem na fotku nad tvojim príspevkom, pasuje mi ku tomu aj slovíčko LADY.
Veronika Peštuková
1.9.2014 14:12
Jani,
známe se už 25 let . Dlouho jsme se neviděly, ale opět jsme se našly a když se na Tebe dívám a čtu Tvé skvělé články, mám pocit, jako by těch 25 let bylo jen pár měsíců. Skvěle vypadáš a hlavně z Tebe jde i přes obrazovku dobrá nálada a pohoda. Těším se na Tvoje další články a postřehy.
Jana Mesarčová
29.8.2014 13:26
Zuzanko, máte pravdu, jsem pošuk....zbrklouš???? třeba dnes po ránu kupuji 2 rohlíky, DVA ROHLÍKY !!! DONESLA JSEM JEN JEDEN....prostě jsem jeden někde cestou potratila.....a směji se scéně, jak ho někde v kostýmku na šteklech trousím ........
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA