FOTO: autorka
Moje prázdniny: díky rozhlasu do Hamburku
9. 8. 2014Mám ráda Český rozhlas. Na jedné stanici je pořad „Host Radiožurnálu“. Jednou byla hostem naše zahraniční zpravodajka v Berlíně, Klára Stejskalová, jejíž příspěvky ráda poslouchám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pravečková
10.8.2014 11:33
LIDI, to je tak dobře, že jsme každej jinej!!!!!!
:-)
Každý je v něčem jiným dobrej, tak to má být.
A kdyby na věc přišlo, vzpomeňme píseň WaV se slovy
"...a všichni dohromady uděláme moc..."
Olga Štolbová
10.8.2014 10:20
Obdivuju Tvou odvahu, já jsem ten opačný typ, nešla bych sama ani na kafe, ani na oběd do restaurace. Jsem divná, ale do lesa se sama nebojím.
Eva Balúchová
9.8.2014 21:15
Seš velice odvážná,za to máš hromadu zajímavých zážitků.Dovedeš si život užít.
Miroslav Štorch
9.8.2014 14:16
Hezky popsané čerstvé vzpomínky na Hamburg, který také dobře znám. Po Labi byly do Německa vyváženy i automobily Škoda naložené na speciálních lodích. Byla to levnější doprava než vlakem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA