Moje léto 2014: zase 
v Drveniku u Makarské

Moje léto 2014: zase
v Drveniku u Makarské

9. 8. 2014
Moje léto 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Díky všem za návštěvu článku, ale do Chorvatska odjíždíme až 30 srpna :-) Pak si snad budeme trochu užívat a sledovat i tenis Kvitové a dalších.
Marie Magdalena Klosová
Vypadá to,že si "toho" Jadranu právě teď dosyta užíváte. Moc Vám to přeji,Také to tam mám ráda a zas se tam vrátím.
Pavel Král
Mám také velmi rád Jadran a Drvenik velmi dobře znám, protože jsme bydlelim hned vedle v Zaostrogu a jezdili na Hvar trajektem z Velkého Drveniku. Moc působivé jsou panoramatické fotografie, kde jste nám ukázal chorvatsxké pobřeží i trochu jinak. Letos jsme byli na Jadranu už v červenci s přáteli v Gradacu.
Jana Šenbergerová
Nevím, kam zmizel začátek: Jako dítě jsem toužila vidět Dubrovník, ale ...
Jana Šenbergerová
le v Jugoslávii jsem byla jen jednou, a nejdál v Zadaru na výletě. Stanovali jsme v malém kempu blízko Karlobagu, odkud jsme jeli lodí na ostrov Pag. Bylo tam moc krásně, ale moře není moje parketa. Obdivuji vaši věrnost. :-)
Jana Slavíková
To Miroslav Štorch: Prvně jsem byla u Jadranu v roce 1997 (měla jsem emigrovaného otce, takže v minulém režimu jsem do Jugošky nesměla), na lodi, se kterou jsme jezdili po ostrovech, začátek plavby ve Splitu, konec v Trogiru, každý den jsme kotvili jinde, koupali a potápěli se na otevřeném moři. Během následujících 5ti let jsme navštívili městečka na Brači, na Hvaru, Vis i Modrou jeskyni, Korčulu, Šoltu a další ostrovy. Pak jsem začala jezdit s partou "holek" na pobyty se cvičením - Rabac, Poreč, třikrát na Pagu - vesnička Potočnice 10 km od Novalji, posledních 6 let jezdím koncem sezony do Pakoštane. Na procházku do Zadaru - na mořské varhany a na zmrzlinu, na výlet na Krku, cestou zpátky se někdy stavíme na Plitvicích. Držím si palce, abych tam mohla jezdit ještě dlouho a doufám, že mi to pravidelná valorizace dovolí :-))
Hana Šorejsová
Mirku, moc hezky jste to napsal, a je vidět , že je nás hodně, kdo máme a milujeme Jadran. Já mám ráda starobylou Korčulu a Dubrovník. Tam máme též přátele. Gradac, Drvenik i Bašku Vodu dobře znám, užijte si pěknou slunnou dovolenou.
Miroslav Štorch
Díky za příznivé komentáře a zajímá mne, kam jezdíte vy paní Slavíková a Balážová ? Někde se pronajímá na Jadranu pro turisty i nepoužívaný maják. To by se mi určitě moc líbilo bydlet chvilku v historické budově na opuštěném ostrově.
Jana Slavíková
Velmi příjemný článek! Miluji Chorvatsko a neumím si léto bez moře představit. Snažím se tam jezdit na týden v červnu a na druhý týden na přelomu srpna a září. Už se těším :-)
Miroslav Štorch
Když si zapnete zvuk u počítače, tak můžete slyšet u druhého videa typickou chorvatskou letní písničku. Moje video z plavání končí tím, že už mávám rukou, aby přestalo příliš dlouhé natáčení :-) Do Drveniku často zajíždí i pěvecké duo oblíbené u důchodců- Eva a Vašek, ale nechtěl jsem tam video už přidávat, protože jim tolik nefandím https://www.youtube.com/watch?v=FKMaCLzGE0Q A občas je možné u Drveniku vidět i delfíny, kteří malé děti mohou i vyplašit - kdysi jsem se s nimi potkal asi jeden kilometr v moři, ale tady skáčou i blízko pláží https://www.youtube.com/watch?v=Z47ywF9E-Tg

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%