Eva Balúchová
Soutěž Lady Sympatie: Jsem šťastná!
8. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
5.1.2015 07:45
Evo, Ty dokážeš takové krásné ošatky? Vyměním výuku základů bridže za základy ošatky !
Eva Balúchová
4.1.2015 23:19
To potěší pochvala od odborníka.Upletla jsem hezčí ošatky,tohle je takový obyčejný košík.Zrovna dnes jsem si říkala,že bych zase mohla něco uplíct.
Díky za návštěvu...
Marie Foltýnová
4.1.2015 22:12
Jak si tak prohlížím Vaše obrázky,tak jsme nejen skoro krajanky,ale i konkurentky v pletení košíků.S tou konkurentkou dělám legraci,ale ten pedigový košíček bych ohodnotila na výbornou.Jsem totiž v tomto oboru vyučená a posledních pět let jsem dělala mistrovou učňům,kteří se učili v oboru zpracovatel přírodních pletiv,dříve řečeno košíkář.Tak to mě potěšilo,že.je zde někdo,kdo má stejnou zálibu jako já.
Zuzana Pivcová
1.8.2014 18:27
Myslím, že ani nemusíte soutěžit, protože Vy už vlastně Lady Sympatie jste.
Helena Vojtová
26.7.2014 18:41
Jsi ve výčtu svých schopnosti velmi skromná. A kdepak máš zmínku otom, že jsi úspěšně absolvovala Universitu třetího věku? A celé čtyři roky jsi absolvovala přednášky při zajišťování zázemí pro svou početnou rodinu,přitom máš nádherně upravenou zahradu, dlouhými výšlapy prochozenou Pálavu . Závidím tu sílu a výdrž, závidím ten neustálý optimismus. Pro mě jsi vzorem a přeji si, abys mi byla ještě dlouho kamarádkou
Blanka Vykydalová
21.7.2014 17:20
Dobrý den paní Evo, to co píšete, jsou vaše radosti, které jistě někdy přikryly i životní starosti. Já myslím, že jde především o to, být šťastnou. Mít přátele, koníčky a zdraví. O to v životě jde. Mějte se moc hezky :-).
Eva Balúchová
18.7.2014 23:26
Paní Anežko,bohužel jste příspěvek napsala do diskuze a né redakci.Moc ráda jsem si váš příběh přečetla,ale je škoda,že si to nepřečtou i ostatní návštěvníci portálu.
Zkuste to poslat znovu,ale do redakce.
Vidím,že máme hodně společného:zahradu,turistiku,cestování,kompars.Ať se vám daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA