Soutěž Lady Sympatie:
proč babičky skotačí?
13. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Vykydalová
22.7.2014 13:26
Paní Milado, trochu jste mě překvapila. Ne, nevymýšlím si, proč taky? A děkuji Vám za blahopřání. Mějte se také krásně :-).
Milada Salajková
21.7.2014 23:33
Nepředpokládám, že si vymýšlíte, také to nedělám a k tomu všemu, co zvládáte, Vám blahopřeji. Hodně zdravi a další úspěchy.
Blanka Vykydalová
21.7.2014 17:13
Dobrý den paní Danuše, Váš zájem mě potěšil. Posílám Vám svou emailovou adresu a pokud mi napíšete svou, něco Vám pošlu :-). BlankaVykydalova@seznam.cz. Krásný den.
Danuše Kubátová
21.7.2014 14:53
Paní Blanko, bylo by možné si někde ty vaše povídky nebo fejetony přečíst ? Hledám zajímavé náměty, které by se daly natočit. :-)
Blanka Vykydalová
15.7.2014 20:20
Paní Jano Š., moc Vám děkuji. Těší mě, že jste podobně "postižená" :-). O tinitu něco vím, byl jím postižen můj kamarád po bouračce. Ale už je z toho venku .-).
Jana Šenbergerová
15.7.2014 14:47
Přečetla jsem, pobavila se a bodík přidala.
Při té příležitosti jsem zjistila, že jsem podobně postižená. Ke své smůle ale musím přičíst i zvuky nelibé, které produkuje moje ucho stižené tinitem.
Blanka Vykydalová
13.7.2014 14:28
Děkuji všem, kteří mi fandíte :-). Je to od Vás moc milé. A teď několik odpovědí na otázky.
Miroslav Š. - Máte pravdu, atletika je objektivní sport. Už více než 30 let pracuji také jako rozhodčí. V mládí jsem závodila za Bohemku. V sedmiboji se neběží 100m, ale 80m překážek. No a výkony v 55 letech se vůbec nedají srovnat s těmi "zamlada". Ale dají se porovnávat s vrstevnicemi :-).
Pavel K. - Ty poháry, které vidíte na fotce, jsou z minulého týdne (5.7.14) z mezistátního čtyřutkání CZE-CRO-SLO-AUT, kam jsem se nominovala za vítězství na MČR v Děčíně (28.6.14). Jeden pohár je za vítězství družstva žen, druhý za druhé místo mužů a třetí za druhé místo státu. Vyhráli Rakušané, Češi druzí, Slovinci třetí a Chorvati čtvrtí.
Dana K. a Iveta B. - moje fejetony najdete na www.ceskohledaspisovatelky.cz. V horní vodorovné liště si klikněte na Vyhodnocení 2014. Tam je seznam postupujících pětadvaceti fejetonů za 1. kvartál (níže) a za 2. kvartál. S kávou v ruce nohama na židli si klikněte na moje jméno a čtěte :-). Pokud se i pobavíte, budu moc ráda :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA