Jde o vše: vyhraje dnes Petra
Kvitová podruhé Wimbledon?

Jde o vše: vyhraje dnes Petra
Kvitová podruhé Wimbledon?

5. 7. 2014
tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Králová
Tak jsem k článku přidal obrázky Petry Kvitové s vítěznou trofejí. Druhý set 6:0 mluví za všechno. Převahu měla obrovskou a mě vyšel tip na finále jen částečně, protože vyhrála 2:0 a ne 2:1
Karel Pokorný
Dobrý den, nikde jsem nenašel, v kolik hodin zápas začíná? Jinak tedy doufám, že Petra potvrdí formu a že vydrží i její psychika. Pokud ano, vyhraje.
Dagmar Králová
Televizní komentátoři stále mluvili o Bouchardové jako o devatenáctileté, a tak jsem to neprověřovala. Moje chyba. Minulý rok porazila Kvitová Bouchardovou na umělém povrchu 6:3, 6:2 - ale to bylo v době, kdy byla Eugeniie na 63.místě žebříčku. Na konci videa je vidět část zápasu s Kvitové s Bouchard a vítězství Petry http://www.wtatennis.com/news/article/3948490/title/10-things-kvitova-vs-bouchard
Miroslav Štorch
Upozornil bych na zanedbatelnou chybičku - Eugenii Bouchard bylo devatenáct let jen v lednu, ale 25.února už jí bylo dvacet let. Má sestru dvojče o 6 minut starší, ale ta tenis nehraje - věnovala velkou částku peněz na boj proti rakovině - http://www.wtatennis.com/news/article/3138403/title/bouchard-helps-fight-against-cancer

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%